Look: ‘Twas the week before Christmas

Sinds Halloween heb ik amper nog iets met make-up gedaan, buiten mijn saaie ‘standaard’ look om. En dat terwijl de feestdagen nu echt recht voor de deur staan. Ik heb een vermoeden dat het daardoor ineens heel erg begon te kriebelen om weer eens uitgebreider mijn make-up te doen. Tijd voor een warme en glitterende kerstlook! Ik had geen bergen inspiratie en ging voor mijn favoriete kerstkleuren, rood en goud!

Gebruikte producten:

• Catrice Velvet Finish foundation in 010
• Artdeco browpowder in 2
• Urban Decay Primer Potion
• Sleek Vintage Romance palette (A Vow in Venice)
• Urban Decay Vice palette (Blitz & Black Market)
• Essence Liquid Ink eyeliner
• Urban Decay 24/7 Glide On oogpotlood in Zero
• Maybelline The Rocket mascara
• Eylure nepwimpers #070
• NYC Twistable Intense Lip Color in Riverside Rose

Liefs, Maud

30 Reacties op Look: ‘Twas the week before Christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.