Look: Slush Puppy

Toen de zomer nog zomers was maakte ik deze look. Ik had zin in veel kleur en ging voor van die typische Slush Puppy kleuren. Lekker fel, met een laag glitters erover om het een soort ijzig effect te geven. Stiekem vind ik Slush Puppy niet eens zo heel lekker, maar ze zien er zo leuk en zomers uit!

Voor degenen die nog niet snapte waar ik op doelde, deze drankjes dus! Volgens mij gewoon ijs met een siroopje erdoor, wat zo leuk in die bakken blijft ronddraaien. Ze zijn ook vaak in groene en gele varianten te krijgen. Samen met paars-roze en blauw kwamen die kleuren dan ook op mijn oogleden terecht.

De oogschaduws komen allemaal uit het Sleek Acid palette, wat perfect is voor zulke kleurrijke uitspattingen als deze. Ik heb al een dik jaar (of misschien nog wel veel langer) kleine potjes met losse glitters staan. Ooit op Ebay gekocht, ooit een clowneske look meegemaakt. Het werd tijd dat ik ze weer eens ging gebruiken! De lichtblauwe en lime groene variant dan, ik wilde het niet too much maken, daar zorgen de kleurtjes namelijk al voor.

Gebruikte producten:

• Kat Von D Lock It Tattoo Concealer
• Urban Decay Primer Potion
• NYX Jumbo Eyepencil in Milk
• Sleek Acid palette
• Merkloze glitters van Ebay
• Urban Decay 24/7 Glide On oogpotlood in Zero
• Essence Liquid Ink eyeliner
• Maybelline Rocket Volume mascara
• Eylure lashes #110

Liefs, Maud

33 Reacties op Look: Slush Puppy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.