Look: Royally Flushed

Ik wilde weer eens een look maken geïnspireerd op een parfumflesje, iets wat alweer veel te lang geleden is! Midnight Poison van Dior was de inspiratie, eigenlijk. Maar zonder goed op de kleur van het flesje te letten begon ik mijn favoriete blauwe oogschaduws tevoorschijn te halen. De kleuren komen totaal niet overeen helaas, dus de Midnight Poison look probeer ik binnenkort nog een keer, met meer oog voor het flesje. Toch wilde ik deze felblauwe look nog graag laten zien!

Voor deze look gebruikte ik drie blauwe oogschaduws, twee enorme favorieten: Chaos en Adore van Urban Decay. Chaos is dé felblauwe kleur over het bewegend ooglid. En is ‘t geen plaatje? Ik ben zo verliefd op deze oogschaduw. Adore heb ik onder mijn oog aangebracht en een lichtblauwe oogschaduw uit het 120 palette gebruikte ik bij de binnenste ooghoek. De zwarte oogschaduw is trouwens ook al een favoriet, Crave uit het Urban Decay Naked Basics palette.

Gebruikte producten:

• Kat Von D Tattoo Concealer
• Urban Decay Primer Potion
• NYX Jumbo Eyepencil in Milk
• Chaos uit het Urban Decay Vice palette
• Adore van Urban Decay
• 120 palette
• Essence Liquid Ink eyeliner
• Maybelline The Rocket mascara
• Nepwimpers van Eylure #120

Liefs, Maud

23 Reacties op Look: Royally Flushed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.