Look: NYE rehearsel

Deze tijd van het jaar vind ik het allerleukst wat make-up betreft, lekker flink uitpakken met glitters en heftige kleuren is nu helemaal geoorloofd. Gisteren probeerde ik alvast een look die ik met New Years Eve wil dragen, een zwarte smokey eye met glitter eyeliner.

De look is wel behoorlijk donker, waardoor ik nu toch twijfel of ik er morgen geen fel kleurtje aan toe ga voegen, paars ofzo! Ik heb twee eyeliners van Essence over elkaar gebruikt, het resultaat bevalt me goed. De basis is een grijze shimmer eyeliner uit een oude LE, daarover heb ik nog een eyeliner met zilveren glitters gedaan.

Gebruikte producten:

• Kat Von D Lock-it concealer
• Urban Decay Primer Potion
• NYX Jumbo Eye Pencil in Black Bean
• UD Naked Basics palett (Crave)
• Too Faced Matt Eye palette (Midnight)
• Essence eyeliner (I Love Berlin LE)
• Essence Crystal eyeliner in 01 Twinkly Starlight
• UD 24/7 Glide On oogpotlood in Zero
• Maybelline The Rocket mascara
• Eylure nepwimpers #120

Liefs, Maud

17 Reacties op Look: NYE rehearsel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.