Look: Hysterical Clash

Laatst heb ik wat lades van mijn make-up stash uitgeplozen en opgeruimd. In de lade van de mono oogschaduws kwam ik een heleboel oude make-up tegen, vroeger kocht ik veel mono’s vergeleken met nu. In plaats van oude make-up weg te doen besloot ik een look te maken met twee oude favoriete oogschaduws.

Als basis gebruikte ik een NYX Jumbo Eye Pencil in Milk, om de kleuren nog feller te laten uitkomen. Mijn allereeste Urban Decay product was deze blauwe oogschaduw, de kleur heet Adore en kocht ik hem in 2009 in Parijs. Memories! De paarse oogschaduw van Manhattan is nog veel ouder. Uit de tijd waarin ik geen sticker op een verpakking liet zitten, dus, geen idee hoe die heet! Wel leuk om te merken dat poederproducten zo lang goed blijven. Beide werken nog even goed als toen ik ze net had. En nu pas zijn ze eens samen in één look verwerkt. Op één oog dan, want ik was even tussen het opruimen door gaan spelen.

Gebruikte producten:

• NYX Jumbo Eye Pencil in Milk
• Urban Decay mono in Adore
• Manhatten mono
• Merkloze eyeliner van Ebay
• Essence I Love Smokey Jumbo Eyepencil
• Essence LashMania mascara
• Nepwimpers van Eylure

Liefs, Maud

33 Reacties op Look: Hysterical Clash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.