Look: Hazy Rainbow

Looks met enkel pastelkleuren probeer ik altijd te vermijden, negen van de tien keer staat het me niet en maak ik de look alsnog feller of donkerder. Gisteren was ik echter van plan om toch nog eens voor alleen pastelkleurtjes te gaan. Dat werd een wazig regenboogje.

Ik vind de look veel mooier gelukt dan ik had verwacht. Pastel is helemaal niet zo lelijk op mijn ogen als ik me herinnerde. Oké, het is geen super lichte en zachte look geworden, maar toch vind ik het pastel. En ik vind het leuk!

Gebruikte producten:

• Catrice Velvet Finish foundation in 01
• Kat Von D Tattoo concealer in 18 Light
• Artdeco Eyebrow Powder in 02
• Urban Decay Primer Potion
• NYX Jumbo Eye Pencil in Milk
• 120 palette
• Essence Liquid Ink Eyeliner
• Maybelline Sensational mascara
• Merkloze nepwimpers

Liefs, Maud

33 Reacties op Look: Hazy Rainbow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.