Look: Falls next to nothing

In het artikel van vanochtend kwam ik tot de conclusie dat ik vooral veel dure oogmake-up heb, vergeleken met gezichtsmake-up. Dat merkte ik eigenlijk ook al vaker tijdens het opsommen met de gebruikte producten voor een ooglook. Dat moest eens anders, vandaag heb ik een budget herfstlook gemaakt!

Als allereerst schoof ik mijn vertrouwde Urban Decay Primer Potion aan de kant en ging ik voor een oogschaduwbasis van Catrice. Ik ging snuffelen in de lades met kleinere palettes en mono’s, en ik vond meer Catrice! Het is ook niet voor niets mijn favoriete budgetmerk. De groene oogschaduw onder mijn ogen vind ik heel mooi, die moet ik vaker gan gebruiken! De Smokey Eyes Sets blijven ook fijn, die gebruikte ik voor de bruine tinten. Essence deed ook mee! Ik was best verbaasd over hoe fijn het I Love Smokey oogpotlood werkte. Die had ik tot nu toe alleen op mijn waterlijntjes gebruikt, maar een vage wing kan er ook prima mee worden gezet. Ik ging voor draagbaar met een vleugje herfst, dat vond ik goed gelukt!

Gebruikte producten:

• Catrice BB Allround foundation in 010 Light beige
• Essence Breaking Dawn LE blush
• Catrice Prime and Fine oogschaduwbasis
• Catrice Smokey Eyes Set in Meet me at the Bonfire
• Catrice mono oogschaduw in Don’t Touch My Mosserati
• Essence I Love Smokey oogpotlood
• Essence LashMania mascara
• Nepwimpers van Katy Perry by Eylure
• Maybelline Baby Lips in Cherry Me

Wat vind jij van deze look? En zou je vaker budget looks willen zien?

Liefs, Maud

34 Reacties op Look: Falls next to nothing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.