Look: Extreme Blue

Voor dit jaar heb ik er mijn missie van gemaakt om eyeliner in aparte kleuren te verzamelen. Die zoektocht begon op Ebay, waar ik uiteindelijk twee eyeliners van NYX bestelde. Vroeger in bijna elke Nederlandse webshop te koop, tegenwoordig helaas in geen één. Als eerst kreeg ik de blauwe binnen, ik kon niet wachten op de ander (om ze eerst mooi samen te reviewen) en moest ‘m gelijk proberen!

De kleur Extreme Blue viel als eerst op de deurmat. Intens blauw met een metallic glans, normaal gesproken houd ik niet van zo’n finish, maar bij deze kleur vind ik het mooi. De eerste look die ik ermee maakte is behoorlijk opvallend. Een blauwe oogschaduw in bijna dezelfde kleur als de liner leek me gaaf, die combineerde ik nog met zilver, zwart en een blauw-turquoise kleurtje. Ik vind deze look goed geslaagd, ondanks alle kleurtjes is de blauwe eyeliner nog steeds de eyecatcher van de look. Al denk ik dat ik deze in het dagelijks leven vaker in subtielere looks zal gebruiken. Het lijkt me een leuke kleur om als ‘dubbele liner’ te gebruiken, boven een zwarte lijn.

Gebruikte producten:

• Catrice All Matt Plus foundation in 010
• Catrice Defining Blush in Pinkerbell
• Urban Decay Primer Potion
• Too Faced Smokey Eye palette, In a Flash & Smokin Hot (zilver & zwart)
• Urban Decay Vice palette, Chaos (blauw)
• Inglot oogschaduw Matte 322 (turquoise)
• Essence I Love Smokey oogpotlood
• NYX Studio Liner in Extreme Blue
• Bourjois Twist up the Volume mascara
• Katy Perry by Eylure lashes

Vandaag (of ja, gisteren) is nog de andere kleur binnen gekomen. Ik kan niet wachten om die ook te proberen! Tot nu toe is de kwaliteit van de Studio Liners van NYX me niet tegengevallen, hopelijk blijft dat zo. En wie nog aanraders heeft wat betreft vloeibare eyeliners in aparte kleuren, please share!

Liefs, Maud

37 Reacties op Look: Extreme Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.