Look: Everyday with a little more effort

Echt een vaste everyday look heb ik niet, ik draag niet eens elke dag oogschaduw! Wanneer ik even snel een complete look wil maken zijn het standaard neutrale bruintinten en er zijn drie palette opties: Too Faced Natural Eye of Matte Eye of het Urban Decay Naked Basics palette. Als ik meer moeite in een look steek wordt het meestal allemaal wat minder subtiel. Dat ging ik eens anders doen, gewoon die alledaagse look, maar dan met iets meer moeite. En tijd.

De oogschaduw op het bovenste ooglid zat er snel op, dit deel van de look maak ik zo vaak. Met mijn meest gebruikte palette, het Too Faced Natural Eye, is dit al helemaal een makkie. De eyeliner lijn maakte ik iets dikker dan normaal en ik maakte een wing, iets wat ik nooit zal proberen als ik snel wil te zijn. Close-up zie ik dat de wing nog iets meer aandacht en afwerking had kunnen gebruiken.

Paars onder mijn ogen vond ik wel een mooie toevoeging, het maakt de look minder saai en ik had paarse nagellak op in ongeveer dezelfde kleur. Zulke matchy details vind ik erg leuk. Nepwimpers horen uiteraard ook bij meer moeite. Lipstick was ook leuk geweest, maar dankzij een droge en gezwollen onderlip heb ik dat achterwege gelaten.

Gebruikte producten:

• Catrice All Matt Plus foundation in 010 light beige
• Catrice Camouflage Cream in 010 ivory
• Essence 50’s Girls Reloaded LE translucent looe powder
• Urban Decay Primer Potion
• Too Faced Natural Eye palette
• Pshychedelic Sister van Urban Decay (paarse oogschaduw)
• Essence Liquid Ink eyeliner
• Essence I Love Smokey oogpotlood
• Bourjois Twist up the Volume mascara
• Eylure nepwimpers
• Catrice Defining blush in 070 Pinkerbell

Hoe ziet jouw everyday look eruit?

Liefs, Maud

41 Reacties op Look: Everyday with a little more effort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.