Londen Shoplog

Sinds vrijdagavond ben ik terug uit Londen, ik heb het super leuk gehad en een verslagje komt er snel aan. Maar eerst de shoplog! In Londen kun je heerlijk winkelen, toch heb ik me erg ingehouden. Ik had constant de 10 kilo limiet van mijn bagage in mijn achterhoofd. Ergens wel fijn dat ik niet helemaal blut terug gekomen. En ik ben heeel erg blij met wat ik heb gekocht!

Als eerst maar het enige kledingstuk, een shirtje van het Hard Rock Cafe. Er waren een aantal varianten die ik nog niet had, ik ging voor ene zwarte (lekker voorspelbaar) met gouden en bruine rhinestones erop. Het shirtje was ongeveer £21.

Toen ik in de eerste Superdrug winkel kwam werd ik heel blij toen ik overal deze bordjes zag hangen! 3 voor 2 op ALLE make-up!


Dream, Aztec, Pink Spice

Accessorize had een heleboel mooie nagellak. Het glitterlakje Dream viel me als allereerst op, ik vind de kleur blauw prachtig en toen ik de paarse glitters zag was ik op slag verliefd. Ik had van Aztec en Pink Spice al eens swatches gezien en ik herinnerde me maar al te goed hoe teleurgesteld ik was toen ik erachter kwam dat ze hier niet te krijgen zijn. Ook die moesten mee. Deze waren £3,45.

De Revlon ColorBurst Lip Butters werden me aangeraden toen ik om (shop)tips vroeg voor Londen. Dat begreep ik gelijk bij het swatchen in de winkel. Prachtige kleuren en een super zachte textuur. Ik kocht de kleuren Tutti Fruiti en Candy Apple, fel oranje en fel rood! De Color Burst Lip Butters waren £5,99 per stuk. Maar bij Boots was dezelfde ‘3 voor 2 op alle cosmetica’ actie..

Ik zag in de Maybelline display in het midden BB Creams staan, dat maakte me nieuwsgierig! De substantie leek best oké op mijn hand, dus besloot ik deze mee te nemen om van de actie te kunnen profiteren. Deze kost £7,99.

Aahh Sleek! Hier keek ik het meest naar uit! Een Sleek schap kunnen plunderen. De nieuwe Ultra Matte palettes stonden midden in de display, ik was thuis al van plan die te kopen, die gingen zonder twijfels mijn mandje in. Ik keek nog verder bij de andere iDivine palettes, het Au Naturel vond ik ‘in real life’ toch een stuk mooier uitzien dan op internet. Die koos ik uiteindelijk na wat twijfelen tussen het Au Naturel en het Storm palette. De iDivine palettes kosten £6,99.

En als laatst iets waar ik zó erg op hoopte.. de Sleek Blush by 3 palettes. Prachtige blush palettes die niet op Nederlandse webshops verkrijgbaar waren. Bij het eerste Sleek schap wat ik trof waren ze al weg, maar gelukkig bleken er nog een paar in een apart bakje te staan! Waaronder Pumkin (op de laatste foto vooraan), dit leek mij de allermooiste en ik heb uiteindelijk in heel Londen maar één gevonden. Degene die ik gelukkig direct heb gekocht! Daar kocht ik ook nog Pink Spirit (roze) en Flame (rood). Lace kwam ik een paar dagen later nog tegen in een grote Superdrug aan Oxford Street, daar kocht ik ook nog twee andere palettes, die niet voor mij zijn ^^ De Blush by 3 palettes waren £9,99 per stuk, die kortingsactie kwam echt geweldig goed uit!

Ik ben ontzettend blij met alles! Ik vind het toch nog best veel, zeker als ik zie hoe veel groter mijn ‘Sleek stash’ ineens is! Londen wil ik graag nog eens bezoeken, en dan met een grote koffer! Gisteren ben ik de hele dag in weer geweest met mijn nieuwe Sleek make-up en daar ga ik vandaag fijn mee verder. Laat vooral weten waar jullie graag een artikel over willen zien!

Liefs, Maud

66 Reacties op Londen Shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.