Lipstick review // P2, Alverde & Catrice

Vandaag een review van drie lipsticks, van drie verschillende merken. Catrice, P2 en Alverde. Alle drie kocht ik ze een tijdje terug bij de DM in Duitsland. De nieuwe kleur van Catrice, MATTraction, zal hier ook snel in de schappen liggen. De andere twee zijn hier helaas niet verkrijgbaar. Toch wilde ik ze nog graag laten zien!

De hulzen op een rijtje. Ze zijn alle drie niet erg bijzonder, maar ze zien er prima uit. Die van Alverde vind ik voor het meestal groenig uitziende merk best mooi. Ik zag in eerste instantie niet eens dat de losse LE display van Alverde was. Hij hoort dus bij de nieuwste LE, die van Alverde blijven meestal iets langer dan die van Essence en Catrice. Alle kans dat deze lipstick nog een flinke tijd verkrijgbaar is. De lipsticks van Catrice en P2 horen beide bij het vaste assortiment.

Catrice 360 MATTraction – P2 042 Madison Square – Alverde 30 Exotic Pink

De sticks zelf hebben allemaal een andere vorm, grappig! Die van Catrice is spits, P2 rond en plat en Alverde ging voor een rechthoekig uiteinde. Persoonlijk vind ik de vorm van Catrice het fijnst werken, zo’n spitse punt werkt toch het beste voor precieze lijntjes.

MATTraction van Catrice is een frisse, rode kleur. Voor een rode lipstick vind ik deze kleur erg draagbaar. Hij laat je lippen zeker opvallen, maar op een mooie classy manier. Hij is niet helemaal mat, er zit een heel subtiele glans in. Ik denk dat hij mede daardoor ook prettig opbrengt, in tegenstelling tot volledig matte lipsticks. Hij blijft goed zitten, een paar uur zonder al te veel eten en drinken overleeft ‘ie met gemak.

Madison Square van P2 is op de huid bij lange na niet zo donker als de kleur van de lipstick zelf. Als dat wel zo was had ik hem waarschijnlijk ook niet gekocht. Gelukkig werd ik in de winkel nieuwsgierig en kwam ik erachter dat het een prachtige, donkere ‘berry’ kleur is. Close-up zie je dat ik deze lipstick niet mooi egaal opgebracht kreeg. Van een afstandje valt dat niet zo op. Hij blijft oké zitten, minder goed dan MATTraction. Na een paar uurtjes kan hij het beste bijgewerkt worden, want dan begint het uit te zien alsof je alleen donkere lipliner draagt.

Exotic Pink van Alverde is ook veel subtieler op de lippen dan de stick zelf. Wederom sprak me dat enorm aan. De lichtroze kleur die hij afgeeft vind ik heel mooi. Heel draagbaar ook! Deze blijft echter ook niet langer dan een paar uurtjes zitten. Gelukkig is dit een kleur die je met gemak onderweg kunt bijwerken.

Drie compleet verschillende kleuren, die ik toch stuk voor stuk erg mooi vind. MATTraction van Catrice zal hier binnenkort bij de aankomende assortimentupdate verschijnen, voor €3,99. De Pure Color lipsticks van P2 kosten €2,49 per stuk en de Alverde lipstick kost €3,45.

Liefs, Maud

32 Reacties op Lipstick review // P2, Alverde & Catrice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.