Kruidvat // French Manicure Set

Mijn moeder blijft erbij, hoe mooi de kleur of creatie op mijn nagels ook is, een french manicure blijft het mooist. Doordat mama’s mening me toch altijd wat doet ben ik het zelf ook steeds meer gaan waarderen. Een french manicure staat verzorgd en kan eigenlijk overal bij. Een ideale nail art! Al maak ik het zelden, want strakke tips maken is iets wat ik nauwelijks kan zo uit de losse pols. Er zijn heel wat setjes verkrijgbaar om zelf makkelijk een french mani te maken, zoals deze van het Kruidvat huismerk!

De French Manicure Set zit in een leuk zwart-roze doosje. Er staat 3-in-1 op, al zit er naast de drie lakjes nog iets handigs in. Een velletjes met stickersjablonen om de tips van je nagels mee af te plakken, zoiets kan ik zelf wel gebruiken!

Op de achterkant staat de gebruiksaanwijzing, al spreekt het redelijk voor zich: eerst de witte tips, dan de roze lak erover en als laatst natuurlijk de topcoat. Als je de sjablonen gaat gebruiken is dat de eerste stap!

Er zit slechts één velletje met tien stickers in. Dat vind ik wel wat weinig, als je eentje verpest kun je niet alle tien je nagels ermee doen.

Het afplakken ging makkelijk! De stickers plakken goed, maar zitten niet direct muurvast. Als een sticker scheef zit kun je die nog los trekken en weer opnieuw plakken.

Het lostrekken van de sjablonen moet je goed timen. Als je te snel bent kan de lak weer uitlopen, als je te lang wacht trekken de stickers de lak los. Dat laatste gebeurde op mijn pinknagel. Zelf heb ik 20-30 seconden gewacht na het lakken. De sjablonen doen hun werk goed, strakke lijnen met een natuurlijke vorm, mooi! De witte lak is heel fijn, twee dunne laagjes en hij dekt volledig.

De roze lak viel mij heel erg tegen. Ik had een heeeeel subtiel roze tintje verwacht, wat de witte kleur nauwelijks zou veranderen. Dekkend is ‘ie niet, maar hij maakt de witte tips erg rozig, al ziet het iets natuurlijker uit dan spierwit. Toch vind ik dit iets té. Verder lakt hij streperig. Ik was even bang dat het niets meer zou worden!

De topcoat doet gelukkig wonderen! Het maakt de roze lak een stuk egaler en het geheel ziet er een stuk netter uit.

Zonder en mét, wat een verschil! Mijn nagels hebben gewoon een likje lak nodig, altijd. Dankzij dit setje ben ik wel weer erg enthousiast geworden over de french mani! Wanneer ik hem weer maak ga ik ook maar met tape aan de slag, zo werkt het voor mij veel makkelijker. De witte lak van deze set is een keeper, net als de topcoat! De roze lak ga ik niet nog eens gebruiken, een french manicure zonder is ook mooi, en voor een dergelijk effect zijn er nog genoeg andere subtiele, rozige nagellakken verkrijgbaar.

Ik vind de French Manicure Set van Kruidvat best leuk! De roze lak is een minpuntje, maar de andere twee zijn super en de sjablonen werken ook prima. De set kost €5,99.

Draag jij vaak een french manicure?

Liefs, Maud

38 Reacties op Kruidvat // French Manicure Set

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.