Kat Von D // True Romance palette Beethoven

De oogschaduwpalettes van Kat Von D’s make-up lijn zijn zonder twijfel de producten waar ik het nieuwsgierigst naar was. Sowieso zijn oogschaduwpalettes mijn favoriete make-up producten en die van Kat Von D vind ik fantastisch uitzien. De mooie doosjes, de gave kleurencombinaties en dan ook nog de geweldige kwaliteit! De Get The Look Kit bestelde ik dan ook met name omdat er een True Romance palette bij zat, in Beethoven.

Er zijn meerdere varianten van de True Romance palettes. Het zijn zwarte en compacte doosjes (die ik zoals elk zwart en compact palette graag vergelijk met die van Sleek, al zijn deze iets kleiner). Het palette voelt stevig aan en sluit goed, onder de deksel zit een grote spiegel, erg handig! De True Romance palettes bevatten allemaal acht oogschaduws. De verpakking vind ik prachtig, ik ben gek op de roosjes print! Die zit ook op bijna elk Kat Von D product.

Op de onderkant staan de ingrediënten en de namen van de kleuren. Altijd fijn als de oogschaduws ook nog eigen namen hebben! Er staat ook “A smokey eye adds an instant air of mystery”, ik had al zo’n vermoeden dat dit palette vooral voor donkere en felle looks is gemaakt. De variant Beethoven sprak mij het meest aan dankzij de knalblauwe en paarse oogschaduws, plus de matzwarte oogschaduw.

Ik vind de kleursamenstelling van het Beethoven palette te gek, donker, fel, licht en neutraal. Allemaal in één palette! Oh, de kwastjes die erbij zitten zijn trouwens ook niet heel verkeerd. Ik zal ze niet zo vaak gebruiken, maar ze zijn prima om oogschaduw mee als liner te gebruiken.

De pigmentatie is precies waar ik hoopte, perfect! De matzwarte oogschaduw is iets minder na één veegje, maar hij is prima op te bouwen en eigenlijk is het ook niet erg als zwart niet zo akelig goed gepigmenteerd is. De variatie in finishes vind ik ook fijn, zo krijg je makkelijk iets meer dimensie in je look dan met enkel shimmer of matte oogschaduws. En jep, Speed Blue en Rad Purple zijn absoluut mijn favorieten kleuren. Wauw, wat zien die er prachtig intens uit!

Uiteraard moest ik zo snel mogelijk een look met één van die kleuren maken. Dat werd Speed Blue! Met een beetje Tequila en Razor Gray bij de binnenste ooghoeken. Ergens wel jammer dat er geen matte highlighter kleur bij zit, maargoed, in een palette met acht oogschaduws kun je niet alles hebben.

Het True Romance palette in Beethoven is helaas niet los verkrijgbaar op de Amerikaanse Sephora webshop. De Get The Look Kit waar hij bij zit is wel nog steeds verkrijgbaar, deze kost $39, wat meer $3 meer is dan de losse True Romance palettes. En dan krijg je nog twee mooie oogpotloden en een toilettasje erbij! Ik vind deze set echt een aanrader!

Liefs, Maud

27 Reacties op Kat Von D // True Romance palette Beethoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.