Instagram Tag

Door de lieve Anneloes van BeautyCloud.nl en de lieve Evelien van OhFashion.nl werd ik getagd, met de Instagram Tag! Nogmaals bedankt hiervoor meiden! De Instgram Tag bestaat uit twaalf vragen over de bekende app. Zelf heb ik pas zo’n vier maanden Instagram, sinds ik mijn iPhone heb! En ik vind het heel leuk, al ben ik nog niet compleet verslaafd, daar was ik in het begin even bang voor, dat ik van alles een foto zou gaan posten.

1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
‘Maudbbb’. Als eerst koos ik gewoon ‘maud’, maar die was natuurlijk al bezet. ‘BBB’ is de afkorting van mijn blog naam, die ik ook op Twitter achter mijn eigen naam heb gezet. Wel zo makkelijk om hier en daar bijna dezelfde naam te hebben!

2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Gemiddeld vier per week, schat ik. Soms post ik er twee of drie op een dag, soms dagen achter elkaar helemaal niets. Het verschilt echt enorm.

3. Laat je favoriete Instagramfoto zien.
*ahum* Hier was even iets mis gegaan! Mijn favoriete Instagram foto is deze, van de zonsondergang. Ik heb een zwak voor mooie luchten met roze en paarse kleuren en moet er altijd een foto van maken.

4. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.
Een gedeelde eerste plaats voor deze twee foto’s! Eentje van mijn laptopscherm toen ik op mijn blog zag dat ik 5000 Bloglovin volgers had en een foto van mijn kerstboom nail-art, beide kregen 56 likes.

5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
InstaFrame voor collages is de enige, die vind ik niet eens heel erg handig. Maargoed, ik blijf een klungel wat telefoons betreft.

6. Welke celebrities volg je?
Ik dacht nul. Maar ik checkte toch even het lijstje en zag Kat von D voorbij komen! Hoe kon ik haar vergeten? Ze post veel tattoo’s, tekeningen, make-up creaties, bizarre schoenen en foto’s van Los Angeles en haar kat Piaf. Gotta love Kat!

7. Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
Ik heb er geen statistieken over opgezocht, ik kan met zekerheid zeggen Rise en Walden. Beide maken foto’s egaler en lichter, dat vind ik altijd een mooi effect geven.

8. Welke hashtags gebruik je het meest?
Ik gebruik er niet eens heel veel. Ik denk dat ik #latergram al best vaak heb gebruikt, omdat ik foto’s vaak niet direct na het maken post. En ze dan vergeet en de dag erna alsnog post, #latergram!

9. Laat je laatste instavideo zien.
Heb ik niet! Nog nooit een poging tot gedaan ook trouwens. Wie weet komt het er ooit eens van, maar ik vind foto’s maken zoveel leuker dan video’s.

10. Welke dierenaccounts volg je?
Geen één. Ik heb er ook geen behoefte aan, ik vind dieren hartstikke leuk, daar niet van. Ik zie liever af en toe ‘de kat/hond/goudvis van …’ dan alleen maar foto’s van dieren.

11. Welke (grote) bedrijven volg je?
Een aantal PR bureaus, verder geen één bedrijf. Ik ben ook wel iemand die het fijn vind om niet te veel te volgen in de social media. Dan wordt het zo’n onoverzichtelijke bende.

12. Heb je veel familieleden op Instagram?
Weer geen één! Voor zover ik weet heeft ook geen enkel familielid van mij Instagram.

Als je deze tag wilt overnemen mag dat uiteraard, het lijkt me leuk om deze bij meerdere mensen te lezen!

Liefs, Maud

22 Reacties op Instagram Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.