Gewoon weer zondag // week 30

Deze week was de laatste van mijn vakantie. Dat realiseerde ik me maar al te goed! Ik heb niet zoveel gedaan, tenminste, niet iets actiefs. Vanaf morgen weer werken betekent genoeg fysieke inspanning, dus ik besloot deze week lekker rustig aan te doen. Beetje bloggen, veel schilderen, beetje gamen, veel in de zon liggen niksen. Heerlijk!

Gezien Maleficent! Ik vind het verhaal goed bedacht en de film is mooi gemaakt. Een paar dagen later keek ik nog eens Disney’s Doornroosje/Sleeping Beauty, leuk hoe de nieuwe film best goed aansluit op de Disney klassieker.

Gelezen Veel ongezellige nieuwsberichten.

Gehoord Één avond irritante dubstep muziek van Kenny en één middag zette mijn lieve vriendinnetje de hele tijd Franse chansons op, omdat ik dat fijne muziek vind tijdens het schilderen. Lief!

Gedaan Geschilderd! En nog best veel ook, ik begon aan drie schilderijen en twee zijn bijna af.

Gegeten Het was maar één dag, maar we hebben wel gebarbecued, wat altijd lekker en gezellig is, en ik eet me al een week misselijk aan het stracciatella slagroomijs van Jumbo.

Gedronken Met tegenzin de Spa Fruit Apple opgedronken. Ik dacht dat het een lekker appelsapje zou zijn, maar het smaakt meer naar appelcider.

Gedacht Hopelijk wordt de Sims 4 weer een super leuk spel en hooopelijk gaat mijn laptopje dat trekken.

Gelukkig Heb ik steeds meer vertrouwen in mijn eigen schilder-skills, ik kan nu werkelijk iets maken wat ik nog best aan de muur zou hangen en daar ben ik zo blij om! Het heeft immers vijftien jaar geduurd.

Gelachen Tijdens een ‘kritisch op al het andere verkeerd’ rit, die sowieso hilarisch zijn. Kenny wees me op een auto met een rare kleur “Ja inderdaad, die kleur vloekt met de rode achterlichten” – “Het vloekt met de hele wereld!”

Geërgerd Hm, beetje aan verf mengen en hoe slecht ik daarin ben. Als ik eindelijk de goede kleur heb gemengd, heb ik bijna genoeg om het hele huis mee te verven.

Gewenst Een verlenging van mijn vakantie. Helaas, na deze ‘gewoon weer zondag’ wordt het maandag gewoon weer werken.

Gekocht Drie lakjes van OPI! Het zal niemand zijn ontgaan dat die deze week bij Big Bazar in de aanbieding waren, voor mij reden om voor het eerst eens naar een Big Bazar te gaan.

Geklikt Ik heb niet veel op internet gezeten, met name nog om wat inspiratie voor schilderijen op te doen.

Kenny maakte een aantal kleine Lego robots en ik dacht ‘dat kan ik ook!’… En check hoe awesome mijn éénoog-alligator-robot met magische schoorsteen is geworden.

Ik kan het beter bij schilderen houden denk ik zo. Ik wilde een Disney prinses schilderen en Ariel is dankzij haar prachtige haar natuurlijk de leukste optie!

Ik vind haar erg goed gelukt, als zeg ik het zelf. Ik ben nooit goed geweest in gezichten schilderen en had verwacht dat ze niet zo’n mooie uitstraling zou krijgen (denk aan: ongelijke ogen, scheve mond, rare neus enz.)

Bij gebrek aan stracciatella ijs rasp ik zelf gewoon een reep over m’n ijsje heen.

Gigantische roze wolken, mooi!

De drie OPI lakjes die ik voor een tientje kocht bij Big Bazer. Bouquet of Violets, Front Lawn en Plant One on Me.

En nog meer schilderen! Zo fijn om dat met dit mooie weer buiten te doen. Hier is de achtergrond alleen af, ondertussen ben ik er bijna klaar mee, maar het resultaat laat ik volgende week pas zien. Het is voor iemand die ook nog wel eens mijn blog checkt, dus dat moet even een verassing blijven :)

Hoe was jouw week? En heb jij nog leuke vakantie/zomer plannen?

Liefs, Maud

17 Reacties op Gewoon weer zondag // week 30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.