Gewoon weer zondag // week 29

Na een lange tijd is hier weer eens ‘Gewoon Weer Zondag’. En vanaf nu wil ik dit artikel ook weer elke zondag online krijgen. De afgelopen maanden was er niet veel leuks te melden, Kenny’s mobiliteit is niet meer vooruit gegaan en de pijn is niet minder geworden. Hij kreeg te horen dat zijn fysiotherapeuten ook niet meer weten hoe ze er nog meer uit kunnen halen. Niet leuk. Als ik hoor wat voor afschuwelijke dingen er allemaal gebeuren, ben ik toch heel dankbaar voor alles, ondanks dat ik tegelijk misselijk word van het nieuws de afgelopen weken. Ik ben zelf deze week nog even ontsnapt van alles, samen met mijn moeder ben ik vijf dagen naar Ibiza geweest. Dat was heerlijk!

Gezien Veel mooie kustlijnen van Ibiza en het heldere zeewater. Love it!

Gelezen Ja, goeie. Zelfs op vakantie lees ik niet. Als ik aan het strand ben, ben ik eigenlijk 90% van de tijd in zee en als ik op m’n handdoek lig doe ik helemaal niets.

Gehoord Gejuich van alle Duitsers en Duitsland supporters op Ibiza, dat was best leuk. Ik gun het Duitsland net zo goed. Ik gunde het eigenlijk elk land even erg, ik vind het hoe dan ook leuk als zo’n team en alle supporters helemaal uit hun dak gaan.

Gedaan Ibiza was een zon-zee-strand vakantie, dus de meeste tijd bracht ik door aan het strand en in zee. Ik ben gek op zwemmen in de zee, ik mis het nu al!

Gegeten Frietjes en wortels. Zit je all in, durf je bijna niets te eten om maar niet ziek te worden en kom je een paar kilo lichter thuis.

Gedronken Van alles met heel veel ijsblokjes.

Gedacht Op Ibiza heb ik heel wat keren gedacht “Wat is de wereld toch prachtig”. Vlak na thuiskomst hoorde ik over de vliegramp in Oekraïne en de steeds erger wordende onrust in het Midden Oosten, dat zet alles weer even in perspectief. Niet alles op de wereld verloopt oh zo prachtig, helaas..

Gelukkig Kun je door zoiets naars weer je zegeningen tellen. Ik leef, mijn lichaam functioneert prima, ik ben vrij, ik hoef me geen zorgen te maken over genoeg drinkwater en eten en onderdak. Ik zou met dit alles eigenlijk nooit ontevreden mogen zijn over mijn leven.

Gelachen Om mooie gesprekken over mannelijke lichaamsdelen, die mij en mijn beste vriendin nu heel zweterig lijken en best vervelend om te hebben.

Geërgerd Als ik dan toch iets moet bedenken: aan de richtingaangevers van de huurauto. Ja. Want als die niet vanzelf uitsprong en je ‘m terug tikte, begon hij richting aan te geven naar de andere kant. En weer naar die kant, en terug naar die kant, en zo een halve minuut heen en weer. Dat zal er lekker verwarrend hebben uitgezien voor de rest van het verkeer.

Gewenst Dat de zomer hier nog maar lekker lang zo mooi mag blijven. Ik hoor weer veel geklaag, maar ohh mensen, ik houd zoveel van dit weer! Het is momenteel 35 graden en super zonnig en het is perfect.

Gekocht Ik werd genomineerd met dat natte pak gebeuren op Facebook en flauw als ik ben kocht ik een fles Aperol om zo’n natpak-video te kunnen skippen.

Geklikt Niet veel, het beetje wat ik op internet zat bracht ik door op social media.

Op Ibiza heb ik niet zo veel foto’s gemaakt. De meeste tijd hebben we doorgebracht aan het strand, daar laat ik mijn camera liever in mijn tas. Veel telefoonfoto’s dus!

Mijn reflecterende zonnebril heb ik nul keer gedragen. Staat me gewoon niet. Maar voor zulke foto’s is ‘ie erg leuk!

Strand! We hebben vier keer aan het strand geleden, vier verschillende stranden ook. Dit was de eerste dag in het plaatsje van ons hotel.

De dag erna namen we een bootje naar Cala Conta.

Samen met mijn lieve mama :)

Het strand van Cala Conta is prachtig. Er liggen veel kleine eilanden en rotsen in zee en het naar mijn idee was het water hier het helderst. Al was het sowieso overal super mooi!

Bij de bootjes zwom ik ook nog wat en klom ik op wat rotsen. Ik was er graag afgesprongen maar heb mijn moeder die angsten bespaard. En gelukkig zijn mijn vingers in het echt niet felroze, dat was het effect van de extreem felle zon en de mindere kwaliteit van de camera van mijn telefoon. Toch moest ik even mijn palmboompjes nagels op het zand fotograferen.

De twee dagen erna hadden we een huurauto. Het was goedkoper om maar één bestuurder op te geven en dat werd ik! Over Ibiza rijden was heel relaxed. Het was nergens echt druk en de wegen door de bergen geven mooie uitzichten.

Zo’n poging tot strand schrijven. Ben ik niet zo’n held in.

De laatste volle dag reden we naar Es Canar. Hier is elke woensdag de bekende Hippy Market. En of die bekend is! Het was heel leuk, maar ook heel druk! De kustlijn van Es Canar is wederom schitterend.

De dag erna was het heel vroeg al tijd om te vertrekken. Om half negen ‘s ochtends nam ik de laatste foto van Ibiza.

Het was kort, maar precies lang genoeg eigenlijk. Kenny wilde ik dit keer echt niet te lang missen! Ik heb enorm genoten op Ibiza, het is een prachtig eiland en de Middellandse Zee mis ik ook een beetje. Ah well, een zwembadje in de tuin is ook niet verkeerd!

Liefs, Maud

19 Reacties op Gewoon weer zondag // week 29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.