Gewoon weer zondag

Gezien The Middle! Ik vond het al een lange tijd een leuke serie wanneer ik het op tv voorbij zag komen. Pas geleden ben ik begonnen met het eerste seizoen te kijken.

Geleerd Ik heb wat gelezen over Michelangelo en was dit keer vooral onder de indruk van zijn snelheid. Hij had één van de panelen van De Schepping gewoon af in één dag. Één dag!! Zijn bekendste kunstwerken waren voltooid voor zijn dertigste. Holy shit. Ik doe een maand over schilderijen die bij lange na niet zo indrukwekkend zijn, tijd om dat werktempo op te schroeven!

Gehoord De Sinterklaasliedjes op de radio, die vind ik wel leuk om eens een keer te horen, maar het was weer een beetje overkill.

Gedaan Ik heb zitten stressen achter mijn laptop. De oude en de nieuwe, wat een gedoe kunnen die apparaten toch veroorzaken. Maar ik heb ook sinds een lange tijd weer eens chill The Sims 3 kunnen spelen, zonder gehaper of eeuwige laadschermen, dat was super leuk!

Gegeten Sinterklaas snoep! Tja, de pepernoten en letters staan me het beste bij.

Gedronken Thee met honing. En nu ik dit typ bedenk ik me dat ik nog geen warme chocolademelk met slagroom heb gehad.. hm, snel iets aan doen.

Gedacht Over kerstcadeau’s! Ik vind het zo leuk om iets te bedenken voor mijn moeder en Kenny.

Gelukkig Is Eerste Kerstdag nog een echte feestdag die niet wordt aangetast en waarop ik niet hoef te werken

Gelachen Om de nieuwe South Park aflevering en The Middle.

Geërgerd Ergernis vind ik wat zacht uitgedrukt dit keer, ik ben de afgelopen twee weken twee keer behoorlijk in paniek geraakt achter mijn laptop wat uitliep in heftige frustratie. De eerste keer begaf mijn oude laptop het compleet. Een blue screen crash die eindigde met een akelig geluid (klonk als een lamp die kapot springt). Ik heb ‘m wel tien keer opnieuw aan en uit gezet, maar hij bleef een error geven bij het opstarten en deed verder niks meer. Een week later probeerde ik dat rare stukje code bij de ‘lees meer’ links te fixen, ineens gaf mijn site een error, ik kwam er niet meer op en ook niet meer in de admin. Ook zo’n “Wtf.. HELP!” moment. Godzijdank was dat dankzij mijn host heel snel opgelost.

Gewenst Dat mijn laptop het heel lang vol gaat houden en ik er snel aan gewend raak.

Gekocht Een paar cadeautjes voor de kerst, een nieuwe winterjas (besteld) en een nieuwe laptop, hoewel ik die eigenlijk van mijn super lieve mama heb gekregen :)

Geklikt Ja, heel veel en overal en nergens. Ik heb de afgelopen weken iets te veel achter de laptop gezeten, hopelijk wordt de komende week een stuk productiever.

Mijn schildpadje zelf is ver af, het koraal eromheen nog niet. Ik vond het vage blauwe takje rechts al best mooi gelukt.

Aankopen na een DM bezoekje :)

Het werd de hoogste tijd om de mascara-oogpotlood-eyeliner lade van mijn make-up stash uit te sorteren, ik kreeg ‘m steeds vaker nauwelijks meer open of dicht.

Voor en na! Het valt op de foto’s niet eens echt op, maar toch zijn er heel wat producten verdwenen. En het laatje gaat ook weer goed open en dicht!

Ik ging even naar Aken, waar ik weer eens bovenop de parkeergarage terecht kwam. Ik was al bang voor immense drukte, maar dat bleek in de winkelstraten best mee te vallen. Er staan ook al overal door de stad (of ja, op drie plaatsen) schattige kerstkraampjes, zo gezellig!

Ik ging naar Big Bazar voor doeken van 80x60cm en kwam bij de Action ernaast heel erg grote doeken tegen, van 75x115cm! Volgens waren ze maar €6 per stuk. Van beide formaten kocht ik er twee. En ik heb zoooveel zin om aan zo’n groot doek te beginnen, al moet ik eerst natuurlijk eerst wel iets bedenken. Voor de onderwaterbeestjes serie wil ik nog een zeepaardje en een krab maken, maar ik twijfel ik die op zo’n heel groot doek wil maken.

Daar was ‘ie dan, en iets anders kwam er niet meer uit. Gepaard met een raar tikkend geluid was dit het einde.

Maar een einde kan vaak ook een nieuw begin betekenen. Mijn nieuwe laptop bevalt tot nu toe erg goed! Sommige dingetjes zijn nog even wennen, al heb ik dat altijd met apparatuur. En mijn schoentje was goed gevuld door Sinterklaas! Lekker veel chocolade :)

Jelly is een beetje opgeschoten, of eigenlijk best veel, bijna alles wat ik zwart wilde omlijnen heeft een priegelig dun zwart lijntje. Alleen nog wat bubbels en iets meer zeewier en dan is ‘ie af!

Liefs, Maud

10 Reacties op Gewoon weer zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.