Fotodagboek november/december 2013

Eind november en begin december waren best leuk! Veel bijzonders heb ik niet gedaan. Ik kan wel intens genieten van kleine uitjes met Kenny en het zien van zijn vooruitgang. Tegelijk is het vaak zwaar en kwam er weer minder leuk nieuws. Hij moet nog eens terug naar het ziekenhuis omdat er een ontsteking in zijn bovenbeen zit. Waarschijnlijk wordt dat weer een operatie, maar dat moet eerst verder worden onderzocht. Gelukkig werd gezegd dat het zou gaan om een opname van een paar dagen, dat valt dan wel weer mee vergelen met zeven weken! Hij is ondertussen weer een maand thuis en alles gaat op een andere manier dan eerst zijn gangetje.

De zonsondergang op 17 november was prachtig! En damn, wat is dat alweer lang geleden!

Ik ging in de DM eens kijken naar de Treacle Moon producten! Ik dacht al vaker als ik ze zag ‘ziet er schattig uit!’. Maar het is allemaal aan de dure kant vind ik, zeker vergeleken met de rest van het assortiment van DM. Ik zag de Treacle Moon producten steeds vaker langskomen op beautyblogs en besloot eens het één en ander te proberen, tot nu toe bevalt alles erg goed!

Lipstick swatches! De bovenste drie zijn van de Catrice Feathers & Pearls LE, op de foto lijken ze allemaal op elkaar. De onderste zijn van de lipsticks van de Rocking Royals LE.

Van Kenny en van mij, verschil moet er zijn.

Mijn make-up kwasten had ik niet meer grondig gewassen sinds ik in juli terug kwam van vakantie. Dus. Eindelijk weer eens gedaan! En binnenkort mogen ze weer, ik heb ze ondertussen allemaal al weer eens gebruikt.

Op Ebay bestelde ik een handige lipstick display. Helaas passen de dikkere (en vaak duurdere) lipsticks er niet in, maar ik kom er wel al mijn Catrice lipsticks in kwijt! Het lege plekje is inmiddels ook opgevuld :)

Ikea shizzle. Ik ben even verslaafd geweest aan de Pax planner op de site en vertrek in het holst van de nacht naar m’n werk.

Speculaastaart, dat leek me wel wat. Alleen al dat plaatje bovenaan de verpakking, zo schattig!

Stond er goddelijk bij zo onder het lampje van de koelkast, hij smaakte ook erg goed.

Primark Eindhoven, de derde keer in één maand tijd. Voorlopig houd ik me weer even in.

Handig naar het toilet gaan zo, met drie grote tassen!

Ik ging met Kenny naar Bricksworld in Heerlen, een Lego winkel dus! Met een heleboel uitgestalde Lego. Ik vind de sets van echte bouwwerken zoals de Eiffeltoren en Taj Mahal heel gaaf!

Ik droomde weg bij het kerstdorpje terwijl Kenny de Star Wars serie bewonderde.

Lay-out finetunen, alles staat wat rechter en mooier ten opzichte van elkaar. Al zijn de verschillen miniem, ik kan ben er blij mee!

Kerstboom nail-art, nu de echte nog opzetten..

Ik kocht een Lego adventskalender voor Kenny. Want, is het niet schattig? Ik zag helemaal voor me hoe leuk het zou zijn elke dag een klein Lego frutseltje te kunnen uitpakken. De hele doos ging op 1 december open, had ik eigenlijk kunnen verwachten.

Op Sinterklaasavond heb ik speculaas koekjes en pepernoten gebakken. Eindelijke lukte het vormpjes uitsteken eens goed. Alles werd versierd met een dikke laag chocolade.

Mooie buit en een weggewaaid kapsel!

Ik ging voor een controle langs de tandarts en moest twee verstandskiezen laten trekken. Ik had er al langer last van en ben blij dat ze er nu uit zijn! Na het trekken was ik wel benieuwd hoe het er allemaal uit zag achter in mijn mond, op grote close-up foto’s zie je dat beter dan in een spiegel die constant blijft beslaan, haha!

Mini pony bij een mooie zonsondergang. Oké, dat Instagram filter doet veel, maar in ‘t echter was het ook mooi.

Van Kenny kreeg ik een nieuwe uitbreiding voor The Sims 3! Even met Exotisch Eiland bevalt me erg goed. Het eerste huisje wat ik aan zee heb gebouwd vind ik heel leuk geworden.

Toepasselijke kaartjes om dit jaar met kerst te gebruiken.

In Heerlen staat een gigantische kerstbal op de markt, leuk!

Veel kerstdingetjes valt me nu op! Ik heb dan ook heel veel zin in de kerst. Ben jij ook al helemaal in de kerstsferen?

Liefs, Maud

27 Reacties op Fotodagboek november/december 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.