Fotodagboek Mei 2013 #2

Mei is voor mij voorbij gevlogen! Met veel ergernis over het slechte weer, af en toe intens genieten van beter weer. Wel gezellig binnen bakken tijdens de regen en naar buiten wanneer de zon scheen. Geen spannende weken, maar ze waren best oké!

Dit is niet de afdeling die ik het liefst zie om vijf uur ‘s ochtends, het laat me te veel denken aan wat ik het liefst zou willen doen.

Op 21 mei waren Kenny en ik acht jaar samen! Een prachtige mijlpaal, die niet al te romantisch thuis werd gevierd. Wel met de kaarsjes aan!

En… eerst aftellen op de laptop, dan groot op de tv… de livestream van een perspresentatie over de nieuwe Xbox!

Een voordeel van rond half zes de deur uit moeten is de zonsopkomst, die kleuren, wauw!

Ik ging naar Esther om wat video’s op te nemen en samen te bloggen. Haar bureau stond al snel propvol!

We deden de Blindfold Make-up Challenge, elkaar geblinddoekt opmaken. Dit was het resultaat van de blinde kunsten van Esther! Niet slecht vergeleken met mijn creactie. Zie hier & hier!

Foto’s maken van een look zat mij niet mee die dag, ik kon niet bepaald het goede licht vinden.

Esther maakte nog een paar foto’s met flits van mijn look, daarop kwam de shimmer heel mooi naar voren! Moet ik zelf ook eens onder de knie gaan krijgen!

Soms vind ik het grappig op te zien wat de duurste producten zijn de een webshop verkoopt. Het heeft wel zo’n ‘never gonna happen’ gevoel.

Steeds meer spul waardoor mijn broek afzakt, haha!

Voor deze geurkaarsen rende ik na mijn werk nog eens terug de Ikea in, gebaks geuren! De brownie variant ruikt in elk geval heerlijk naar chocola :)

Met Kenny mee op de motor om een stukje te toeren.

Dan kom je nog best wel eens mooi plekjes tegen, vooral als je de bosjes in kruipt om een plasje te plegen. Haaa, rijmt!

Van Esther kreeg ik een asymmetrische rok die haar niet paste, super lief! Ik heb ze altijd tof gevonden, maar ben nooit leuke tegengekomen. Dit mintkleurtje vind ik zo leuk! De eerste, beste dag met een paar zonnestralen moest en zou ik hem dragen, al was het wel nog een beetje fris.

Hagel! Dat was een ‘dafuq?!’ moment. Moet dat nou nog eind mei?

Cookie dough cupcakes bakken, ze gingen pas ‘s avonds laat de oven in, omdat het koekjesdeeg uren de vriezer in moest.

Niet de meest fotogenieke cupcakes, maar ze waren wel super lekker!

Ik verveelde me en ging kliederen met eyeliner. Niet echt mooi afgewerkt, maar het idee bevalt me wel!

Ik ging een bikini passen bij Decatlon (zoiets). Pas nadat ik het topje al aan en weer uit had viel me dit op.. ik kon gewoon regelrecht door de schappen het gangpad zien. Dus mensen op het gangpad mij vast ook, een beetje misschien. Waaah! Lekker dan. Ik kocht trouwens wel een leuke bikini. In eerste instantie was ik er met mijn moeder om warme vesten te kopen voor de aankomende reis naar Zuid Afrika. In juli is het daar winter en kan het nog best fris worden. Hopelijk niet te fris, maar we hebben in elk geval ook fijne, warme vesten gescoord.

Een idee wat faalde, glow sticks doorknippen (al een stom idee op zich, I know, maar ik deed heeel voorzichtig) en het spul in een doorzichtige nagellak laten lopen. Dat hele proces ging al veel moeizamer dan je zou denken. En guess what, de nagellak was niet meer bruikbaar en ook in het flesje gaf het geen licht in het donker.

Nog zo’n faal! Hier lachte dat bakmengsel me nog veelbelovend toe.

Yeah, nailed it!

Mooi weer en mooie landschappen, kan ik helemaal gelukkig van worden!

IJs helpt ook met gelukkige gevoelens. Vooral de heerlijke bakjes van de ijskraam in Epen, alom bekend in Zuid Limburg!

Liefs, Maud

38 Reacties op Fotodagboek Mei 2013 #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.