Favorieten Oktober 2013

Oktober was een maand van vooruitgang. Privé gaat alles een stuk beter en ik ontdekte veel fijne producten wat beauty betreft! Eindelijk een haarverzorgingsproduct wat echt een verschil maakt, twee nieuwe favoriete mascara’s, mooie lakjes en wat golden oldies!

Als eerst de Hair Repair Oil van het Kruidvat huismerk. Ik heb nog nooit eerder een haarolie gehad en dat was er aan te zien! De afgelopen weken is mijn haar steeds mooier gaan glanzen, het ziet er voller uit en ik heb geen dode puntjes gekregen sinds het laatste bezoek aan de kapper. Heel fijn spul!

Ernaast staat een scrub van Balea, de nieuwe limited edition voor dit najaar. De scrub substantie is altijd hetzelfde, maar er komen regelmatig nieuwe geuren in het assortiment voorbij. Dit is Apfel & Zimtduft, appel en kaneel dus! Iets wat mijn moeder vroeger vaak voor me maakte in de herfst, appeltjes met wat kaneel erover. De scrub ruikt er precies naar en ik vind ’em zo lekker! Snel een boel back-ups inslaan!

Twee mascara’s waar ik heel tevreden over ben. Ze doen allebei goed wat ze beloven te doen. De Waterproof Volume mascara van Gosh is waterproof en geeft veel volume. De Twist Up The Volume van Bourjois geeft ook veel volume, verlengt de wimpers en separeert ze mooi. Die laatste vind ik qua resultaat ook het mooist.

De Stay Matte foundation heeft me blij verrast. Toen ik voor het eerst de (vloeibare mousse) substantie zag dacht ik al ‘meh’. Toen het niet fijn werkte in combi met een kwast of spons had ik bijna de hoop opgegeven. Maar bij mij werkt deze het beste als ik hem gewoon met mijn vingers opbreng en uitblend. Dekt geweldig en ziet alsnog natuurlijk uit, precies wat ik nodig heb voor het najaar!

Twee oudere producten die zelden hun weg terug vinden mijn stash in, ze slingeren altijd rond mijn everydaybakje. Het Ultra Matte V2 palette van Sleek gebruik ik erg vaak. Ik heb bijna altijd zin in een matte look met herfsttinten, dan is dit palette perfect! De blush uit de Breaking Dawn LE van Essence gebruik ik nu meer dan toen ik hem net had. Een mooie, matte kleur, die op de wangen een stuk subtieler is dan in het doosje.

Een Ultimate Colour lipstick van Catrice in de kleur Matt-erial Girl. Ik had nooit gedacht dat een soort roze-paarse lipkleur mij zou aanspreken, but it does! Ik ben helemaal verliefd erop!

Ik krijg veel vragen over welke nepwimpers ik draag bij make-up looks. Het verschilt nog wel eens, maar meestal deze. Nepwimpers van Eylure, nummer 110. Ik weet niet of ‘ultra glam lashes’ de naam is van dit paar, of dat het op alle verpakkingen staat. De lijm die erbij zit gebruik ik ook, werkt prima!

Ernaast staat een tester. Meestal snuffel ik daar één keer aan en gooi ze in een bakje met geurtesters. Maar deze niet, deze moet ik koesteren tot ik de fullsize heb weten te bemachtigen. Manifesto L’Elixir van YSL, een goddelijke geur! De fullsize flacon ziet prachtig uit én ik heb nog een Douglas cadeaukaart liggen.. Toch houd ik me aan de afspraak die ik met mezelf maakte, eerst een parfum opmaken voor er weer één gekocht mag worden.

Drie lakjes, de mooiste die ik de afgelopen weken heb mogen toevoegen aan mijn stash. Dangerous Wish van Bourjois is een aparte glitterlak, heel feestelijk maar ook donker en mysterieus. De Khroma lakjes in Blaze en Feverdream, twee kleuren die ik ‘herfst!’ hoor schreeuwen. Mooie kleuren en fijne kwaliteit!

Wat is jouw favoriete beauty ontdekking van de afgelopen tijd?

Liefs, Maud

33 Reacties op Favorieten Oktober 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.