Favorieten maart 2014

Er zitten bijna drie maanden van het nieuwe jaar op, er zijn heel wat nieuwe producten verschenen, en ik heb sinds vorig jaar geen enkele keer meer mijn favorieten producten laten zien! Dat zijn er inmiddels aardig wat, ondanks dat ik heel selectief ben geweest. Enkel de producten de ik de afgelopen maand(en) het vaakst en het liefst gebruikte.

De CK One concealer is een nieuwe favoriet. Ik gebruik hem nu zo’n twee maanden en heb het idee dat ‘ie voor de helft leeg is nu. Hij dekt goed, smeert makkelijk uit en blijft heel lang zitten. De Catrice All Matt Plus foundation gebruik ik al sinds deze in het schap verscheen. Mijn derde flesje, wat over een tijdje aan vervanging toe gaat zijn.

Wat eyeliner betreft ben ik nogal lui de laatste tijd. Als ik geen opvallende look heb gemaakt, wat meestal het geval is, grijp ik snel naar een eyeliner pen. De Skinny eyeliner van Eyeko gebruik ik de laatste tijd het meest. Brengt snel en makkelijk aan en hij blijft al erg lang gitzwart. De twee gekleurde eyeliners van NYX hebben mij positief verrast. De swatches op internet zagen er al goed uit, maar ze zijn in gebruik ook top.

De City Proof Twistable Intense Lip Colors van NYC (wat een naam ook!) bevallen mij heel goed. De kleur Riverside Rose is voor mij een my lips but better kleurtje, de meest draagbare van de vijf kleuren die ik heb. Hierdoor draag ik deze automatisch het meest. Ernaast staat mijn go-to rode lipstick, It’s A Matt World van Catrice. Een knalrode, semi-matte lipstick. Mooie kleur die geweldig goed blijft zitten.

Voor mijn wenkbrauwen staat niet meer standaard een enorm Too Faced palette op mijn toilettafeltje. Die heeft plaatst gemaakt voor het piepkleine doosje van Artdeco! De Eyebrow powder in kleur 2 is perfect voor mijn wenkbrauwen. Het is heel donkerbuin, wat niet te bruinig oogt, maar ook niet te zwart of te grijs. Precies perfect ertussen in! Hij is ook nog eens goed gepigmenteerd en zorgt nauwelijks voor fall out.

De Gradation blush van de Catrice Creme Fresh LE is het nieuwste lievelingetje in mijn blush lade. De verpakking zelf vind ik helemaal niks, maar de blush zelf ziet er prachtig uit. En niet alleen in het doosje, op de wangen is hij ook erg mooi!

Twee oogschaduw palettes van Essence. De palettes die exclusief bij Müller verkrijgbaar zijn vond ik niet allemaal zo geweldig als ik had gehoopt. Het Nude Eyes palette is echter wel van fijne kwaliteit. Goede pigmentatie en leuke kleurtjes!

De All About.. palettes waren een gigantische verassing. Ik heb nooit naar dit soort kleine palettes van Essence omgekeken, nu vraag ik me heel erg af waarom. Ze hebben een handig formaat en ze zijn goed gepigmenteerd. All About Paradise vind ik met zijn felle kleurtjes het leukst, al zal ik hem misschien niet zo vaak gebruiken als All About Sunrise.

Nagellak.. Oh boy, wat is er veel schitterende nagellak voorbij gekomen de afgelopen tijd. Vooral Catrice met haar mooie Luxury Lacquers lijn, daarvan vind ik de Sand’sation en Holomania lakjes het leukst. Maar ook de lijn Crushed Crystals uit het vernieuwde vaste assortiment vind ik super! De Ombre set van The New Black in Gypsy Rose vind ik fantastisch, wat ik nooit had verwacht van vijf rozige nude tinten. Ze zijn stuk voor stuk heel mooi, maar naast elkaar al helemaal!

Niet nieuw, maar oh zo geliefd: Blanc van Essie. Mijn eerste witte lakjes wat echt goed dekt na twee dunne laagjes, vrij snel droogt en heel goed blijft zitten. Witte nagellak gebruik ik meestal voor nail-arts, zoals een basis voor een felgekleurde gradient. Het grote flesje van Essie gaat al lekker lang mee en is nu bijna voor de helft leeg. Gelukkig zit dit pareltje in het vaste assortiment!

Candy van Prada is mijn meest gedragen geurtje van de afgelopen tijd. Ik wissel altijd veel af en had alweer bijna zes parfums als recente favorieten. Maar dit is toch de absolute winnaar. Een warme, zoete geur. Het heeft iets aparts, wat de geur in mijn ogen vrij uniek maakt, maar alsnog is ‘ie heel draagbaar. Ik vind geuren vaak bij een bepaald seizoen passen, dat heb ik met Candy niet, even geschikt voor de winter als voor de zomer en alles ertussen.

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten van de afgelopen tijd?

Liefs, Maud

16 Reacties op Favorieten maart 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.