Favorieten juni 2014

Onder het mom van ‘beter laat dan nooit!’, mijn favoriete producten van de afgelopen maand(en). Ik heb dit jaar tot nu toe één of twee keer recente favorieten laten zien. Een frequentie die ik eigenlijk prima vind, gezien ik niet gek veel nieuwe producten heb ontdekt, in elk geval niet veel nieuwe favorieten. Maar genoeg om nu weer een artikel mee te vullen!

Een nog vrij nieuwe mascara van P2, deze werd mij door lezeres Annette aangeraden en daar wil ik haar dan ook voor bedanken (thanks!!), dit is écht een super fijne mascara. De Sophisticated Volume + Stretch mascara kan zich met gemak meten aan mijn duurdere favorieten zoals They’re Real van Benefit en Twist Up The Volume van Bourjois.

Ik gebruikte jarenlang alleen Urban Decay Primer Potion als oogschaduwbasis. Perfect spul gewoon, maar het is duur en tegenwoordig niet meer goed verkrijgbaar. En bijna al mijn travelsizes ervan zijn op! Toen ik las dat de NYX HD Eyeshadow Base een goede dupe was bestelde ik ’em gelijk. Even goed? Bijna! Maar ik kan er mee leven dat Primer Potion niet van zijn troon gestoten wordt. Een groot verschil is dat deze een minuutje nodig heeft om te drogen op mijn oogleden, terwijl ik na het uitsmeren van Primer Potion direct verder kan met oogschaduw. Hij houdt mijn oogschaduw even goed op z’n plek, dat vind ik het belangrijkst aan een oogschaduwbasis (over een tijdje komt er een uitgebreide review en vergelijking van online).

De Autograph Pencil van Kat Von D (in Black Metal Love) is mijn meest gebruikte oogpotlood van de afgelopen weken. De kwaliteit is super fijn! Het potlood is heel goed gepigmenteerd en het blijft heel lang zitten. De glitters zie je alleen close-up goed, daar wordt de draagbaarheid niet minder op.

De Maybelline Precise liquid eyeliner is voor mij de vervanger van al mijn andere eyelinerpennen. Hij heeft een super smalle punt (vergelijkbaar met de Calligraph eyeliner pen van Catrice) en is het zwartst van allemaal. Ik heb hem nog niet zo lang in gebruik, dus hopelijk blijft hij ook nog lang de best gepigmenteerde eyeliner pen in mijn stash. Ik vind hem tot nu toe heel fijn, brengt makkelijk op en blijft lang mooi zitten.

De Kat Von D Lock-It Tattoo Concealer, geen lovend woord op het internet is er een te veel. Wat is dit een top concealer! Doei wallen, doei rode plekjes en doei pukkels! Een piepklein drupje is al genoeg om één helft van mijn gezicht mee op te lappen.

Ik heb maar weinig nagellak gekocht de laatste tijd, wat prima is, meer heb ik eigenlijk echt niet nodig. Dit blauwe lakje van de Catrice Carnival of Colours LE kon ik niet laten staan. Hij is zo mooi! Team Blue, dat zal ik altijd zijn wat nagellak betreft.

Twee palettes waar ik helemaal gek op ben. De kwaliteit van het Kat Von D True Romance palette (in Beethoven) is precies zoals ik had gehoopt, perfect gewoon! De pigmentatie is super, de kleuren blenden mooi en het is een samenstelling die ik nog niet vaak heb gezien. Van Alverde make-up heb ik altijd nauwelijks verwachtingen gehad, maar dat bleek onterecht, want de kwaliteit is prima. Dit kleine palette heeft me om gekregen, voortaan check ik altijd het Alverde schap even.

Liefs, Maud

10 Reacties op Favorieten juni 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.