>Essence – Sunshine 4ever &Konad!

>Gele nagellak zou deze lente echt een trend worden. Ik snap niet dat er een trend voor nodig was om mij gele nagellak te laten dragen! Ik heb dan ook even door m’n stash moeten neuzen om wat geels te vinden. Drie vond ik er, drie van de bijna driehonderd. In verhouding erg weinig dus! De mooiste gele kleur die ik had vond ik zelf Sunshine 4ever van de Essence Show Your Feet lijn.

Sunshine 4ever is een warme kleur geel, het neigt zelfs een beetje naar oranje. Ik vind het een leuk en speels kleurtje. Lekker vrolijk, lekker lente! De naam spreekt me ook aan, voor altijd zonneschijn. Dat zou van mij wel mogen! Nagellakfoto’s maken in het zonnetje is echt fijn :)

Ik heb op deze foto’s twee laagjes op, wel vrij dikke lagen. Want dit lakje was een beetje aan de dikke kant qua substantie. Vorige zomer had ik deze nog op mijn teennagels. Toen is ‘ie heel lang mooi blijven zitten.. maargoed, nagellak op de teennagels blijft volgens mij standaard iets langer zitten, omdat je daar wat minder mee doet.

Ergens vond ik het toch een beetje kaal uitzien, dan is Konad altijd een leuke manier op het simpel een beetje fleuriger te maken.Met Heli-Yum van China Glaze stempelde ik op mijn duim en ringvinger wat bloemetjes. Ik vind ze zo schattig! Ik heb zelfs alleen om deze bloemetjes de M22 image plate gekocht.

Liefs,
Maud

PS: wie zich nog niet had opgegeven voor mijn winactie kan dit nog tot middernacht doen!

13 Reacties op >Essence – Sunshine 4ever &Konad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorie├źn

Copyright ┬ę 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.