Essence Hello Autumn Thermo Effect Nail Polish

Thermo nagellak is voor mij nog vrij nieuw en ook iets wat me erg nieuwsgierig maakt! De Hello Autumn LE van Essence bevat maar liefst vier thermo lakjes. Die moest ik natuurlijk allemaal proberen! Het tofste aan thermo lakjes vind ik de kleurverloop die je kunt hebben op lange nagels. Helaas zijn mijn nagels op het moment niet echt lang en ik heb er de andere kleur met water moeten bereiken.

04 Keep Calm & Go For A Walk is het lichtste kleurtje van de collectie. Een mooie, rozige nude kleur. Koud is ‘ie heel licht, van warmte wordt hij iets donkerder. Lakte prima en dekte na 2-3 laagjes.

03 Charlie Seen In Green is een geel-groenig lime lakje. Bij kou meer groen en warm iets geler. Bij deze vind ik het effect een stuk beter opvallend. Op de onderste foto zie je zelfs dat mijn nagels net lang genoeg waren voor een piepklein beetje kleurverloop. Ook deze lakte fijn en dekte na twee laagjes.

01 Beauti-Fall Red heeft een intense rode kleur. Koud is ‘ie iets donkerder en warm wordt de kleur iets feller en frisser. Ook hierbij vind ik het kleurverloop erg mooi!

Als laatst 02 Meet My Pumpkin, bij kou is de kleur roodbruin, bij warmte wordt dat prachtig oranje. Leuke kleuren, maar ik vond dit lakje erg slecht dekkend. Ik had al drie laagjes op en alsnog zie je de nagelranden doorschemeren.

De Essence Hello Autumn LE is momenteel verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De Thermo Effect nagellak kost €1,99 per stuk.

Liefs, Maud

20 Reacties op Essence Hello Autumn Thermo Effect Nail Polish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.