EOTD: Oil Slick

Als ik met primer op mijn oogleden sta en eigenlijk nog niet weet wat voor een look ik wil maken, laat ik me vaak inspireren door namen van oogschaduws. Dit keer viel Oil Slick van Urban Decay me op. Een zwarte oogschaduw met glitters, eentje die ik eigenlijk nauwelijks gebruik.. Ik besloot deze als basis voor de hele look te gebruiken en verder, trouw aan de naam, een olievlek erover te maken.

Om de look nog intenser en donkerder te maken gebruikte ik NYX Jumbo Eye Pencil in Black Bean als basis. Daarover Oil Slick en weer daarover verschillende kleuren op willekeurige plekken. Allemaal uit het Urban Decay Dangerous palette en het Fun palette: Woodstock (roze), Baked (goud), Flipside (turquoise), Psychedelic Sister (paars), Haight (blauw), Mildew (groen).

Ik ben zelf heel tevreden over het resultaat. De kleuren vind ik heel gaaf uitzien bij elkaar. Precies zo’n donkere regenboog-kleuren als in olievlekken. En die vind ik er altijd prachtig uitzien! Zo’n kleine stukjes op het wegdek, geen gigantische hoeveelheden in de oceanen natuurlijk. Een olievlek rond mijn ogen vind ik ook niet verkeerd staan. Het is een wat heftige look, maar ik vind het nog best draagbaar.

Liefs, Maud

82 Reacties op EOTD: Oil Slick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.