EOTD: Inspired by a Tutorial

Sommige lezeressen herinneren zich misschien nog wel dat ik bezig was met de 30 Day Make-Up Challenge. Een challenge die mij in eerste instantie erg leuk leek, maar die na een tijdje averechts begon te werken. Ik wou juist meer (oog)make-up looks laten zien. Als er een opdracht aankwam die ik minder leuk vond, bleef ik dit uitstellen. De laatste paar opdrachten heb ik dan ook niet afgemaakt. Ik ga deze eye of the day niet eens meer bij de challenge betrekken, al sluit hij wel aan bij de laatste opdracht: inspired by a tutorial.

Ik heb al heel lang een foto van deze look opgeslagen in mijn ‘inspiratie mapje’, van Bows and Curtseys. De tutorial die ik volgde voor het maken van de look is deze. Ik dacht dat deze look een makkie zou zijn, maar dat viel toch tegen! Ik vond het lastig om de regenboog parallel te laten lopen aan de eyeliner wing.

De look is niet helemaal zo perfect geworden als ik had gehoopt, al ben ik er ook niet ontevreden over! Ik vind kleurrijke looks altijd leuk. Dat is deze zeker, maar het is net weer iets subtieler dan een regenboog over het hele ooglid. Ik gebruikte het 120 eyeshadow palette voor de regenboog en mijn favoriete eyeliner, Urban Decay 24/7 Liquid Liner.

Wat vind jij van deze look?

Liefs, Maud

44 Reacties op EOTD: Inspired by a Tutorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.