EOTD: Black Feathers

Begin dit jaar zag ik voor het eerst de feather eyeliner look langskomen. Ik was gelijk gefascineerd! Een soort winged eyeliner look, met tientallen dunne lijntjes boven elkaar. Er zijn al allerlei vormen van bedacht, van heel subtiel tot heel extreem. Zelf ging ik voor iets er tussen, geen geklieder over mijn hele gezicht, maar wel een opvallende look!

De feather eyeliner look leek mij in eerste instantie vrij makkelijk. Look maken, even wild doen met de eyeliner et voila! Nou nee, je moet toch even goed bekijken waar je precies wild gaat doen met je eyeliner. Mijn eerste poging een paar maanden geleden mislukte gigantisch, de veertjes werden toen gekreukt door de plooien in mijn ooglid. Not a hot mess.. Een paar dagen geleden waagde ik weer een poging. Dit keer begin ik met de eyeliner, wat prima werkte! Het was wel wat werk om de eyeliner met zwarte oogschaduw te blenden.

Voor de look gebruikte ik oogschaduws uit het Too Faced Matte Eye palette, de veertjes maakte ik met de Kat Von D Autograpgh Eyeliner.

Wat vind jij van de feather eyeliner look?

Liefs, Maud

65 Reacties op EOTD: Black Feathers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.