Elf Summer look

ELF is een merk waar ik niet zoveel ervaring mee heb. Het eerste waaraan ik denk als ik het hoor zijn de goedkope producten! ELF verkoopt veel make-up voor één euro! Ik heb vier verschillende producten mogen uitkiezen om een zomerse look mee te maken. Eerst een korte review daarvan en vervolgens een tutorial van de look!

Dit is een lipstick uit de Mineral lijn in de kleur Barely Bitten. Deze lijn bestaat uit 18 kleuren en de ingrediënten zijn te mooi om niet te vermelden:

Jojoba Oil, Coconut Oil, Candelilla Wax, Castor Oil, Shea Butter, Olive Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Mica, Titanium Dioxide

Hartstikke verzorgend dus! Het pigment is oké, na één laagje is hij iets subtieler, maar hij laat zich prima opbouwen. Zo kun je gaan voor een subtiele rode gloed of bloedrode lippen. De substantie is erg creamy en hij blijft niet heel lang zitten, tussendoor bijwerken is wel nodig.

De Minaral lipstick in Barely Bitten kost €5.

Dit is het Op Maat oogschaduw palette in Party Purple, van de ELF Essentiel lijn. Ik vond deze paletjes op zich al leuk uitzien, er zijn zeven leuke kleuren combinaties en de verpakking vind ik ook niet verkeerd. Waar het om gaat is het allerbeste: ze zijn geweldig gepigmenteerd! Een tikkeltje korrelig, dat wel, uitkijken voor fallout met zulke felle kleuren dus.

Het Op Maat palette in Party Purple kost €2,50.

De ELF Liquid Liner van de Essentiel lijn is zeven kleuren verkrijgbaar, ik ging voor Plum! Een erg donkerpaarse tint. De liquid liner heeft een dun kwastje van flexibele haartjes, wat ik best prettig vind werken. De kleur Plum is goed gepigmenteerd, wel vind ik het jammer dat de kleur net niet ietsje paarser is. Zo lijkt het toch erg vele op heel donkerbruin, ook mooi, daar niet van.

De Liquid Liner in Plum kost €1.

Het laatste product is de Contourblush & bronzing poeder. Deze is in drie kleurencombinaties verkrijgbaar, dit is Blushed/Bronzed. Hierin zit een lichte, peachy blush met shimmer en bronzer met een subtielere glans. Een ideaal palette om mee te nemen! De verpakking is stevig en ziet er tegelijk best mooi en chique uit.

De Contourblush & bronzing poeder in Blushed/Bronzed kost €4.

Dan is het nu tijd voor de look! Het lijken misschien heel wat stappen, maar het is zo gepiept! Ik begin met de lichtste kleur uit het oogschaduw palette onder mijn wenkbrauwen. De indigo paarse kleur breng ik aan over het midden van mijn ooglid, tot aan de crease.

In de crease breng ik de violet paarse oogschaduw aan, die blend ik uit in de lichte kleur onder de wenkbrauw. De lichtste tint breng ik vervolgens ook aan in de binnenste ooghoeken.

De donkerpaarse oogschaduw onder mijn ogen en een lijntje eyeliner erboven, mascara en klaar is de ooglook!

Blush, bronzer en lipstick en de look is helemaal af!

Ik ben erg tevreden over alle producten! De eyeliner had ik iets paarser verwacht, maar verder scheelt niets aan de kwaliteit. De lipstick in Barely Bitten vind ik geweldig, ik ben gek op de kleur en hij is zo draagbaar.

ELF heeft mij dit keer echt positief verrast! Leuke producten van goede kwaliteit, voor heel weinig geld!

Liefs, Maud

46 Reacties op Elf Summer look

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.