Ebay arrivals!

Ik heb al vaker laten weten dat online shoppen niet zo mijn ding is, ik blijf eeuwen over één item twijfelen. Ebay is daarin mijn dierbare uitzondering. Voor prijzen van een paar dollar probeer ik graag van alles en nog wat. Onlangs had ik weer het een en ander besteld. Het merendeel is super, zeker voor zo weinig geld. Andere dingen zijn dan weer precies wat je voor zo’n prijzen zou verwachten.

Het saaiste ding, maar wel de beste koop! Een afstandsbediening voor mijn camera. Waarom? Omdat mijn camera met zijn gewone kit lens geen mooie full face foto’s maakt en ik hem met de macro lens erop minstens anderhalve meter van mijn gezicht moet houden. Foto’s van mijn gezicht maken gaat nu zoveel makkelijker! Ik had niet gedacht dat het veel soeps zou zijn, de Ebay-versie van de remote die ik overal in webshops voor een paar tientjes zag. Maar hij werkt al een paar weken prima! Dat voor $1,80 (€1,38)! Deze verkoper.

Nu ik toch even over iets saais bezig ben, nog iets niet al te boeiends! Zwarte rhinestones, 144 in een zakje. In ben slecht in schattingen maken, maar ik vind het er als minder uitzien. $0,99 voor de rhinestones in de maat SS6, 2mm doorsnee ongeveer. Deze verkoper.

Hier wordt het interessanter! Tien paar nepwimpers in een doosje voor $0,99! Ze zijn nu bij deze verkoper ineens twintig cent duurder, but hey! Still cheap! Wat ik graag doe met nepwimpers is een stukje afknippen, dan zijn ze zoveel makkelijker op te brengen. Ik krijg het niet voor elkaar om dat te doen bij nepwimpers die bijna een tientje hebben gekost. Dan ben ik bang dat ik ze verpruts. Met tien paar voor nog geen euro voelt dat heel anders!

Het zijn prima nepwimpers. Ze zijn erg flexibel, wat ik erg prettig vind. Na een stukje eraf te knippen vallen ze gelukkig niet uit elkaar en ze zijn goed te hergebruiken. Ik heb mijn afknipte stukjes op in de laatste twee EOTD’s, ze zien eruit alsof ze nog een hele tijd meegaan. Hier ben ik erg blij mee, fijn om zo’n voorraadje te hebben!

Een make-up spons en soort Beautyblender look-a-like. De linker op deze foto’s is de originele Beautyblender, de rechter de Ebay variant. Met de originele breng ik regelmatig mijn foundation op, werkt geweldig goed! Op de linkse foto zijn ze klein, op de rechtse gezwollen door water. Toen ik dit voor het eerst met de Ebay variant deed merkte ik gelijk een enorm verschil! Het water eruit persen gaat moeizamer en er kwam een soort schuimend spul mee uit.. Eh, wa’s da?! Geen idee, maar na een tijdje wassen met water kwam het er niet meer uit. Na het drogen krijg je dit om mee aan de slag te gaan:

Een misvormde spons die gelijk weer geheel droog voelt. Meh, totaal niet wat ik ben gewend van de Beautyblender. Na ruim twee jaar intensief gebruik, veel wasbeurten en veel geknijp blijft die perfect terug in model komen. Ook laat die zich goed ‘drogen’, eigenlijk is het niet de bedoeling dat de spons weer gelijk kurkdroog is, maar bomvol water is ook niet de bedoeling. Bij de Ebay variant lijkt er niet echt een middenweg. Drijfnat of droog, beide werkt niet prettig met het aanbrengen van foundation. Gelukkig geen pijnlijke miskoop door het prijsje van $1,22, bij deze verkoper gekocht.

Een setje van twaalf potjes losse glitter! Ik wou zulke al erg lang bestellen, maar kon steeds niet kiezen welke en hoeveel ik zou kopen. Twaalf dus! Ik was heel blij toen ik de kleuren in het echt zag, precies wat ik wou! Ze kwamen in een doosje en zaten voor een Ebay bestellingen mooi verpakt. In het doosje leek het net een palette. Er staat duidelijk op dat het voor nail-art is, tja.. toch ga ik ze voor ooglooks gebruiken. Ik denk niet dat ik eraan dood ga als ik er wat van in mijn ogen krijg, we zullen zien.

Doorzichtige potjes met niets erop. Ik vind ze wel leuk uitzien, dat komt door de mooie glitter kleurtje erin natuurlijk!

De swatches heb ik op een oogschaduwbasis gedaan zodat ze een beetje bleven zitten. De kleuren zien er super uit, precies zoals in de potjes! Ze glitteren ook allemaal even mooi. Hier ben ik echt heel blij mee, glittery looks are on their way! Dit setje kost $3,49 bij deze verkoper.

Shop jij vaak op Ebay? Leuke tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Liefs, Maud

47 Reacties op Ebay arrivals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.