Drie makkelijke Halloween nail art tutorials

Overmorgen is het Halloween! Dit jaar heb ik veel meer gehoord over Halloween feesten dan in voorgaande jaren, zou het eindelijk echt beginnen over te waaien? Ik hoop het! Het Amerikaanse Halloween heeft me altijd geweldig geleken, vooral als kind zijnde. Nu vind ik vooral het verkleden geweldig, want daar komt make-up bij kijken en ook bijpassende nagels. Vandaag laat ik drie Halloween nail-arts zijn die heel makkelijk zijn om nog last-minute te maken.

Spinnenwebben passen perfect bij Halloween, ze zijn makkelijk te verwerken in je make-up look en met een striper of nail-art kwastje heb je ze zo op je nagels. Trek vanuit een hoek vier lijnen en maak er boogjes tussen, done! Je kunt er nog glitters overheen doen, dat camoufleert de minder nette lijnen goed.

Oogballen zijn easy-peasy als je dotting tools hebt (of kopspelden, of bobby pins). Begin met een groot wit rondje, zet er een blauwe stip in, of een andere ‘oogkleur’. Daarin weer een zwart stipje en maak erna aan de andere kant van het oog wat rode vlekjes voor het eruit gerukte oogbal effect.

Niet de mooiste, maar dit heb ik zelf heel wat jaren rond Halloween gemaakt. Een kerkhof bij nacht. Blauwe glitter nagellak is hiervoor een mooie achtergrond. Met zwart maak ik eerst de grond, erboven maak ik twee kruisjes. Een gele stip als maan en een paar kleine, witte stipjes als sterren. Binnen een handomdraai klaar en je hebt er niet per se nail art kwastjes, dotting tools of stripers voor te hebben. Met een beetje precisie lukt het ook met de gewone kwastjes van de nagellak zelf.

Ga jij Halloween vieren woensdag? Of heb je het al gevierd afgelopen weekend?

Liefs, Maud

48 Reacties op Drie makkelijke Halloween nail art tutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.