Day #8 Metallic nails

Metallic nagellak vind ik op zich wel gaaf, maar ik heb er niet echt veel van. Dit lakje van China Glaze vind ik metallic-st of ’em all. Deze kleur heet Sci-Fi. Een zilvergrijs lakje met een geweldige glans.
Vanuit sommige hoeken lijkt het haast een spiegel! Wauw! Zoiets vind ik gewoon super mooi. Dat maakt het streperige effect wel weer goed. Zoiets heb je nogal snel met dit soort lakjes. Deze lakte er niet vervelend door en dekte goed na twee laagjes.
Wat vind jij van dit lakje? Mooi of toch te shiny?
Liefs,
Maud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorie├źn

Copyright ┬ę 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.