Day #30 Inspired by a tutorial

De allerlaatste challenge! Een tutorial namaken geeft alle vrijheid, haast overal is al eens een tutorial van gemaakt. Nogal inspiratieloos ging ik rondkijken op Youtube, ik kwam uit op een heel schattige pinguïn-nail art die ik besloot na te maken. Pinguïns vind ik zulke schattige diertjes, maar ik had ze nog nooit op mijn nagels gemaakt.

Ik heb vrij weinig ervoor nodig gehad, Eternal van P2, Ahoy en Sunshine 4ever van Essence en een dotting tool.
En hier is de tutorial die als mijn inspiratie diende:
Schattig toch? Al moet ik zeggen dat ik deze nail-art op korte nagels iets leuker vind. Dan zijn het zo’n kleine chubby pinguïns.
Ik weet niet zo goed wat ik van het resultaat moet vinden. De randjes zijn wat wiebelig en dat stoort me een beetje. Ook zitten er nog wat restjes van glitters en flakies (even wat nieuwe nagellak geswatched tussen de nail-arts door) Maar van een afstandje zijn het gewoon lieve pinguïns.

Dat was het dan, de 30 Day Nail Challenge, morgen komt er nog een ‘terugblik’ artikel over. Daarna is het echt voorbij. En ik vind het haast jammer!

Liefs,
Maud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.