Day #28 Inspired by a flag

Heeft deze een introductie nodig? Ik vond een vlag kiezen niet zo moeilijk. Ik had te weinig inspiratie om een vlag te bedenken die niet van een land, staat of zoiets dergelijks was. Dus koos ik voor een van de wat leukere vlaggen die het zich op aarde geeft. De Britse!

Ik gebruikte Essence Cool and the Gang, Herôme W.I.C. Amsterdam, een Essence striper en een nail-art kwastje. Na de blauwe basis maakte ik de witte strepen, vrij dik, erna nog rode streepjes door de witte en klaar! Het was echt een ontzettend makkelijker nail-art om te maken. Ik ben tevreden met het resultaat hoor, maar toch had de vlag van mij net iets netter gemogen.
Er is nog een reden waarom ik voor deze koos; ik wil dolgraag (en zo snel mogelijk) eens naar Londen! Het lijkt me een erg mooie en leuke stad. Ik wil er om tientallen redenen heen, waarmee ik jullie nu niet ga vervelen. Als het zo ver is, dan maak ik deze nail-art zeker nog eens!
Liefs,
Maud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.