Day #26 Inspired by a pattern

Een patroon kan natuurlijk van alles zijn! En een groot deel ervan kan makkelijk in nail-arts worden verwerkt. Het was alweer een tijd geleden dat ik een soort ruitjes/plaid-patroon op mijn nagels had, dus dat leek me wel een goede optie voor deze dag.

Voor de verandering heb ik weer eens lekker weinig gebruikt! Flamingo Rose van Essence, Grey’s Kelly van Catrice en een witte stiper van Essence. En erna nog een topcoat, ook van Essence.
Ik vind het goed gelukt, al is dit ook helemaal niet zo moeilijk om te maken. De rechte lijnen lukte ook wat beter dan normaal. Door de kleuren, maar ook door het patroon vind ik dit best bij de herfst passen. Ik maak deze nail-art trouwens ook eigenlijk haast alleen in de herfst en winter, bij lente en zomer vind ik het minder passen.
Maak jij wel eens plaid-nails?
Liefs,
Maud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorie├źn

Copyright ┬ę 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.