Day #19 Galaxies

Niet zo heel lang geleden had ik al een tutorial geplaatst over galaxy nails. Die vond ik toen best goed gelukt, dus ik dacht dat het dit keer nog veel beter zou lukken. Dat viel een beetje tegen. Al vind ik ze wel leuk hoor! Ik vind galaxy nail-art ook gewoon super gaaf.

De lakjes die ik gebruikte: Essence Metal Battle, Essence Dance the Swan Lake, oranje Marlies Dekkers lak
je, Catrice Marilyn & Me, Orly Out of the World, Orly Halley’s Coment, China Glaze Sci-Fi. En wat sponsjes en een satéprikker.
Ik heb dit keer wat andere kleurtjes gekozen. Ik denk dat ik dat vooral minder vind aan deze nail-art,  de vorige keer was er wat meer blauw bij geloof ik. Toch vind ik hem wel weer oké gelukt. Zelfs mijn vriend vond ze gaaf, terwijl nagellak hem meestal helemaal niks interesseert!

Liefs,
Maud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.