Current Faves // September ’14

Ik kwam erachter dat ik dit jaar nog nauwelijks mijn recente favoriete producten heb laten zien. Ik had al zo’n vermoeden dat het niet vaak was voorgekomen, maar dat het op één hand te tellen is? De afgelopen maand zijn er een aantal erg mooie producten bijgekomen in mijn stash, tijd om ze te showen!

De Hello Autumn LE van Essence sprak me heel erg aan, uiteindelijk is dit het enige product wat ik deze maand vaker dan een paar keer heb gebruikt. Het oogschaduw palette in 02 Keep calm & go for a walk, ik vind de kleuren erg mooi, ik krijg er gewoon zin van in de herfst van! Ernaast ligt een kleine, ‘losse’ pan met wenkbrauwpoeder, van Artdeco. Het is een beetje ironisch, ik heb dit jaar aardig wat uitgebreide wenkbrauwkits geprobeerd, maar in the end grijp ik dagelijks naar dit piepkleine poedertje. Die overigens ook in een palette kan worden gezet, met nog meer pans erbij, maar ik vind hem helemaal perfect zo.

De Keep Calm and Lip Balm lijn van Rimmel vind ik super leuk. De Keep Calm and Rock variant (Berry Blush) heeft zijn plekje in mijn handtas veroverd. Geen random plekje, maar een vast plekje in een zijvak, da’s een favoriet! De Rocket Volum’ mascara van Maybelline gebruik nu al een dikke maand, hij bevalt echt heel goed! Het resultaat is mooi en het opbrengen gaat lekker snel.

Mijn twee favoriete gezichtsproducten van de afgelopen tijd: de Velvet Finish foundation van Catrice en de Lock-it Tattoo Concealer van Kat Von D. De Velvet Finish foundation geeft een erg mooi resultaat op mijn droge huid, het is met name de finish waar ik gek op ben. Al dekt hij ook heel goed. Écht perfecte dekking biedt de Lock-it Tattoo concealer, die daarnaast ook prima op de huid uitziet en mooi op zijn plek blijft. Echt een fantastisch product, echt zo’n reden waarom in ben begonnen bloggen, om zonder rem door te kunnen over hoe fantastisch een make-up product is. Dat is deze, echt waar. Nooit gedacht dat ik ooit een holy grail concealer zou kunnen vinden, maar dit is ‘m.

Mijn twee favoriete lakjes van de afgelopen weken. De Leather Matte lijn van P2 sowieso, maar deze twee heb ik beide een paar dagen gedragen. 080 thrilling style en 030 fashion star. Ik heb ook pas geleden nog de paarse nagellak van deze lijn gekocht. Ik vind de finish erg gaaf en ze drogen zo snel.

Dare van Guess was het geurtje van de afgelopen tijd. Ik ben slecht in geuren beschrijven, maar goed, gaat ‘ie: ik vind het niet bloemig of fruitig ruiken en dat is voor mij ene pluspunt. Het is een stoere geur, hij is niet te zwaar, maar ook totaal niet fris en sportief. Ik vind het flesje ook zo stoer uitzien! Ik wilde nog een ‘The Perfume Series’ look maken geïnspireerd op het flesje, maar dat viel een beetje tegen, er zit zo weinig kleur in..

En als laatst de scrub van deze zomer. Ik heb er onlangs nog twee extra tubes van gekocht. Een ‘dusch peeling’ van Balea die ruikt naar mandarijnen en sinas. Dat klopt! Maar zodra ik hem op mijn huid uitsmeer ruikt hij ook een beetje romig, deze geur kan ik wel perfect plaatsen en omschrijven: een Solero ijsje! En die vind ik heeeel lekker, net als deze scrub.

Wat zijn op het moment jouw favorieten producten?

Liefs, Maud

15 Reacties op Current Faves // September ’14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.