China Glaze Happy HoliGlaze // All Wrapped Up

De China Glaze kerstcollectie van dit jaar heet Happy HoliGlaze. De collectie bestaat uit twaalf lakken die stuk voor stuk wel iets aparts hebben en met name veel glitters! Zelf kocht ik alleen de donkerpaarse lak met een liquid sand finish, All Wrapped Up!

Ik heb deze lak nu twee keer gedragen en er begint een haat-liefde verhouding te ontstaan. De kleur vind ik waanzinnig mooi! Diep blauwpaars, prachtige glitters en een de sand finish ziet er goed uit. Winters en feestelijk, perfect voor deze maand! Het egaal op mijn nagels krijgen was weer werk dan ik had verwacht. Het eerste laagje ging heel makkelijk, bij de tweede leek het alsof ik met lijm aan het lakken was. Het hobbelige resultaat op de nagel van mijn middelvinger kreeg ik niet meer glad gelakt.

Gelukkig valt het dankzij de finish niet zo snel op als er een paar bobbels tussen zitten. Wat wel opvalt zijn chips, die ik na twee dagen al had. Dit soort kwaliteit ben ik niet gewend van China Glaze! Ze lakken normaal gesproken super fijn en blijven goed zitten. Dit is een uitzondering. Een mooie uitzondering, maar eentje die het niet de hele kerst op mijn nagels zal volhouden helaas. Je kunt natuurlijk een topcoat erover doen, dan blijft ‘ie vast beter zitten, al ‘verpest’ dat de finish een beetje.

Ik vind het jammer, ik was van plan hopeloos verliefd te worden op dit lakje. De kleur is het probleem niet, de rest wel. Ik kocht All Wrapped Up voor €5,45 op Enchantra.

Liefs, Maud

45 Reacties op China Glaze Happy HoliGlaze // All Wrapped Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.