China Glaze – Draped in Velvet

Aan het einde van afgelopen zomer kwam mijn nagellak-obsessie weer tot leven. Ik begon blogs erover te lezen, begon er zelf één, ontdekte Konad, marbling en de merken die hier niet in de winkels liggen. Toen bestelde ik mijn eerste twee China Glaze lakjes en de Matte Magic topcoat. Waaronder dus Draped in Velvet, een dikke drie maanden geleden ondertussen en tot vandaag nog nooit had gedragen!Hier is de crappy vensterbank-foto van wat ik toen bestelde:

Daar staat ie in het midden.
Maar Draped in Velvet is prachtig! Ik wou vandaag weer eens iets fellers en opvallenders dragen, omdat ik de afgelopen tijd vooral zo’n ‘winterse’ kleuren hebben gedragen. Toen mijn oog viel op Draped in Velvet op m’n plankje snapte ik direct al niet waarom ik ’em nog nooit gedragen heb!
Het is een rood-paarse kleur, met lichter paarse en blauwe shimmer. Vanuit sommige hoeken overheerst de blauwe shimmer die het lakje weer iets koels geeft, erg mooi!
De foto is een beetje vaag, maar beter kreeg ik de shimmer er niet op.
Draped in Velvet is van de We Adorn You collectie. Hij lakte best fijn, dekte in twee laagjes :) Ik kom er niet bij dat dit mooie kleurtje zolang maar wat op m’n plankje heeft gestaan stof te verzamelen. Zonde eigenlijk. Het komt vaker voor dat producten even moeten wachten tot ik ze gebruik, tot iets anders op is of tot er een goede gelegenheid is om het te proberen. Maar dat hoeft geen drie maanden te duren, stiekem was ik ’em gewoon vergeten! Ik vond het toch wel leuk om ’em zeg maar ‘te ontdekken’!
Hier zijn nog twee detail foto’s:
Ik bestelde deze destijds bij Nailpolishfashion.nl, voor €5,50. Alles wat ik toen bestelde was op voorraad en ik had een dag later m’n pakketje binnen!

Liefs,
Maud

2 Reacties op China Glaze – Draped in Velvet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.