Catrice Viennart lipstick & Lala Berlin nail polish

De afgelopen maanden heb ik de limited editions van mijn favoriete budgetmerken, Catrice en Essence, niet zo goed in de gaten gehouden. Tijdens een bezoekje aan de DM met mijn moeder kwam ik van beide merken wat nieuwe LE’s tegen. Catrice had er twee: Viennart, momenteel ook hier verkrijgbaar, en Lala Berlin, een collectie die volgens mij helaas alleen in Duitsland verkocht zal worden.

De Viennart LE vond ik een mooie uitstraling hebben, maar toch spraken de meeste producten mij niet heel erg aan. De lipsticks wel! Het gaat om shimmer lipsticks, wederom iets wat mij eigenlijk niet aanspreekt. Toch besloot ik ze te swatchen en toen werd zelfs een keuze maken een beetje lastig! De huls vind ik erg mooi, glanzend grijs met een sierlijke opdruk.

De Viennart collectie bevat drie lipsticks, een nude tint en twee rood-roze tinten. Ik ging voor de lichte variant van die laatste twee: c02 Klimt’s Gentle Kiss. In de stick zie je heel veel glitters, op de huid valt dat uiteindelijk wel mee. Mij deed deze kleur denken aan een mini travel lipstick van Bourjois die ik een eeuwigheid geleden had. De enige lipstick die ik ooit he-le-maal opmaakte en die echt een perfecte draagbare kleur had.

De swatch op mijn arm, hier en daar zie je een shimmertje in de rood-roze kleur. Subtiel genoeg voor mij! De lipstick is zacht en creamy, brengt makkelijk aan en voelt prettig op de lippen. Hij blijft wel niet super goed zitten door de zachte substantie.

Kale lippen..

Met Klimt’s Gentle Kiss op. Close up zie je de shimmer wel zitten, alsnog is het gelukkig geen discobal effect.

Van een afstandje valt de glans van deze lipstick goed op, de shimmer valt wederom reuze mee. Ik vind het een erg mooie kleur, opvallend maar niet té. Net niet even draagbaar als mijn oude holy grail van Bourjois, maar ach, hij komt in de buurt! Zoals ik al zei blijft hij geen hele dag perfect zitten. Een paar uurtjes redt hij wel, maar dan is het echt tijd om hem even bij te werken.

De lipsticks van de Catrice Viennart LE kosten €3,99.

De Lala Berlin collectie is een samenwerking tussen Catrice en de Lala Berlin fashion week. Catrice was dit jaar voor de derde keer op rij de officiële make-up partner. Verder weet ik er niet gek veel van, behalve dat deze LE echt prachtig uitziet! Strakke, zwarte verpakkingen met een luxe uitstraling. De lipsticks en nagellak trok mij het meest. Ik kocht een lakje in de kleur c01 Shade of Grey.

In de schaduw

In zonlicht

Ik vind het geen verkeerd lakje, maar toch had ik hem iets mooier verwacht. Meer paarsige shimmers en minder streperig, bijvoorbeeld. Toch heb ik hem al een paar dagen op en vind ik het een leuk kleurtje. Hij lakt wel super fijn, dekt na slechts één laagje en droogt lekker snel. Dat is altijd een groot pluspunt. Ik heb na vier dagen wel wat tipwear, voor de rest ziet het nog prima uit.

De nagellak van de Lala Berlin LE kost €2,99.

Liefs, Maud

25 Reacties op Catrice Viennart lipstick & Lala Berlin nail polish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.