Catrice Thrilling Me Softly – Cat Eyes Eyeliner Pen

De Thrilling Me Softly limited edition van Catrice zou een ontmoeting zijn tussen de gothic cultuur en de catwalk. Persoonlijk vond ik dat heel interessant klinken. In het echt viel het me allemaal nogal tegen. Het enige product waar ik benieuwd naar was is de Cat Eyes Eyeliner Pen. Ik gebruik de laatste tijd steeds vaker eyeliner pens en deze had een opvallend dik stiftje, maar wel met een dun puntje.

De verpakking vind ik wel erg leuk! Alle producten uit deze LE hebben mooie siersels en zien er apart uit. De Cat Eyes Eyeliner Pen is kort en dik, net als de applicator. Iets anders dan ik ben gewend! Tijdens het swatchen in de winkel viel me op dat een heel dun lijntje maken alsnog mogelijk is.

Het pigment is goed en de kleur is gitzwart. Tenminste.. op mijn hand! Thuis ging het hetzelfde als in de winkel met het swatchen. De eyeliner pen gleed moeiteloos over mijn huid en liet strakke, zwarte lijnen achter. Op mijn oogleden gaat het aanbrengen helaas veel lastiger.

Ik probeerde er een wing mee te maken, dat vond ik wel toepasselijk bij een naam als ‘Cat Eyes Eyeliner Pen’. Het lijntje boven mijn oog heb ik drie keer overgetrokken. Dat ging vrij makkelijk en werd ook best mooi. De wing daarentegen was een ramp! Precies te werk gaan bij mijn ooghoeken leek onmogelijk door de dikte van de stift. Bummer! Daarnaast blijft het ook niet geweldig zitten, na een tijdje begint hij af te geven op mijn oogleden. Niet zo fijn..

Geen aanrader dus. Voor €3,59 had ik iets betere kwaliteit verwacht. Sowieso omdat ik fijnere eyeliner pens/stiften van Catrice heb. De Thrilling Me Softly limited edition zou eind oktober in Nederland verschijnen, momenteel is deze al in Duitsland verkrijgbaar.

Liefs, Maud

26 Reacties op Catrice Thrilling Me Softly – Cat Eyes Eyeliner Pen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.