Catrice Smoothing Lip Polish in 060 Mission PINKpossible

Zo’n twee weken geleden liet ik al drie kleuren van de nieuwe Catrice Smoothing Lip Polishes zien. Inmiddels heb ik alle zes de kleuren in de winkel gezien, ik nam er nog maar één mee, Mission PINKpossible. Een knalroze kleur, die ik nog graag even met jullie wil delen!

Ik vind de kleurenvariatie van de Smoothing Lip Polishes goed gedaan. Het zijn er maar zes, maar er is genoeg keuze. Zo kwam ik ook nog een knalrode tegen, maar die vond ik ietsje teveel naar oranje neigen.

Met de applicator heb ik ondertussen genoeg ervaring, ik vind ze erg prettig werken. Dankzij het ‘spitse’ uiteinde kun je precies te werk gaan en door het reservoir in het midden hoef niet constant weer nieuw product uit de huls te halen.

Mission PINKpossible is rozer dan rozer, haast fuchsia. Ik vind het een erg mooie kleur! De substantie is beetje aan de dunnere kant, niet bepaald dik of creamy. Deze kleur vlekt ook behoorlijk op mijn huid.

Ik ben blij dat ik deze kleur er nog bij heb gekocht, ik vind ‘m geweldig. De glans verdwijnt na een uurtje, maar de kleur blijft nog heel lang hangen. Laat in de avond heb ik nog een roze gloed op mijn lippen. Voor een soort lipgloss/lipstain vind ik het heel indrukwekkend. Ik ben absoluut fan van de Smoothing Lip Polishes!

De Catrice Made to Stay Smoothing Lip Polishes horen bij het vernieuwde assortiment wat vanaf deze maand in Nederland zal verschijnen, ze kosten €4,99 per stuk.

Liefs, Maud

30 Reacties op Catrice Smoothing Lip Polish in 060 Mission PINKpossible

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.