Catrice Haute Future review // Iridescent Topper & Holographic Eyeliner

Vandaag laat ik twee producten van de Catrice Haute Future LE zien. De hele collectie straalt iets uit wat mij niet zo trekt, al die lichte, fletse kleuren. Saai! Maar toch werd ik heel benieuwd naar een aantal dingen. De Blush Pearls en lakjes, plus de Holographic Eyeliner en Iridescent Topper. Zowel ‘holographic’ als ‘iridescent’ staat in make-up taal voor een glinsterende regenboog. Can’t resist that!

De Iridescent Topper is een apart product, een soortgelijk goedje zat bij de Glamazona LE in het goud. Dat heb ik destijds op van alles geprobeerd: mijn oogleden, lippen en nagels. Alleen op de oogleden werkte het oké. Dat staat bij deze heel duidelijk op de verpakking (zie hieronder). Catrice beschrijft het als een vloeibare oogschaduw, die je zowel op zich zelf als over een andere kleur kunt dragen.

De Iridescent Topper is in slechts één kleur verkrijgbaar, 01 iROSEdescent. Het is belangrijk om het product goed te schudden voor gebruik. Op de foto bovenaan dit artikel had ik dit nog niet gedaan, daar zie je dat de kleur en glitter naar de bodem is gezakt. Voor de twee foto’s hierboven had ik het flesje flink geschud, zo mengt de kleur en glitter zich door de hele vloeistof.

Het product haal je met een pipetje eruit. Ik vind het wel grappig, maar niet echt handig. Anderzijds zou ik niet weten wat wel een handige applicator zou zijn voor een product als dit. Ik kan me voorstellen dat het makkelijk van alle soorten applicators afdruipt. Ik doe zelf een drupje op een stukje plastic (of iets anders wat schoon en wegwerpbaar is en toevallig op mijn toilettafeltje ligt) en dip er dan voorzichtig een kwast in.

De swatch op mijn hand vastleggen viel niet mee, het bleef uitlopen! Ik vind het mooier dan verwacht. De basiskleur is heel lichtroze (lijkt hier meer crèmekleurig) en er zitten rosé gouden glitters in. Pretty! Het blenden is geen makkie, dan wordt het een beetje vlekkerig. Dat is vast mooi te verwerken in een look, al weet ik nog niet precies hoe. Onderaan dit artikel zie je een poging tot.

De Iridescent Topper kost €3,99.

Dan de eyeliner, met het woordje ‘Holographic’ ervoor. Eigenlijk was ik hier heel sceptisch over. Het zoveelste product wat het woord ‘holo’ geen eer aan doet. Toch moest ik ‘m proberen, stel hij is wel geweldig, dan wil ik dat niet missen! Ook dit product is in één kleur verkrijgbaar: 01 GaLILACxy.

De applicator is een standaard kwastje, een beetje aan dikke kant vind ik.

De eyeliner met ernaast de Iridescent Topper (een beetje ‘uitgedept’). Zo vind ik de eyeliner nogal saai uitzien. Alles behalve holographic ook, al had ik niet anders verwacht. Met dit op mijn hand wist ik niet hoe ik deze producten mooi in een make-up look zou kunnen verwerken.

De Holographic Eyeliner kost €3,59.

Wanneer je er niets meer van verwacht kan iets je het best verbazen. Ik dacht dat ik een lichtpaarse liner had gekocht die overal afschuwelijk bij zou staan, nou nee!  Hij staat erg gaaf bij een donkere oogschaduw. Ik zie zelfs een subtiel duochrome effect, een donkergroene gloed in het deel wat iets minder goed belicht is. De glitters van de Iridescent Topper onder mijn oog vind ik ook leuk! Past niet perfect bij deze look, maar zo op zich vind het heel mooi.

Mijn mening over deze producten ging van ‘meh’, naar interessant, terug naar ‘meh’ en zijn bij ‘toch wel gaaf’ gestrand. Beide zal ik niet super vaak gebruiken, het zijn echt producten om een speciale look mee af te maken, niets voor alledaags gebruik. Voor die speciale gelegenheden heb ik ze maar wat graag in mijn stash!

De Holographic Eyeliner kost €3,59 en de Iridescent Topper €3,99. Beide producten zijn onderdeel van de Haute Future LE van Catrice, die zal nog t/m half juni verkrijgbaar zijn.

Liefs, Maud

18 Reacties op Catrice Haute Future review // Iridescent Topper & Holographic Eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.