Catrice Feathered Fall // Liquid Eye Liner & Nail polish

Op het moment is in Duitsland nog een erg mooie najaarscollectie van Catrice verkrijgbaar, de Feathered Fall limited edition. Eigenlijk vond ik alles wel mooi, de oogschaduws, de lipsticks, zelfs de lipgloss. Maar ik wist het te beperken tot twee producten die ik echt niet kon laten liggen. De eyeliner met een bijzonder glitter kleurtje en de groene nagellak.

De Feathered Fall LE bevat drie gewone lakjes en een Feathery Topcoat, die ik ook nog graag had willen kopen, maar die overal al uitverkocht was. Van de normale lakjes vond ik alleen c02 Peacocktail er interessant uitzien.

Het is een felle zeegroene kleur met blauwe shimmer. Ik vind ‘m heel mooi, maar niet echt heel herfstig. Hij lakte fijn en dekte na twee laagjes.

Bij het zien van de leuke dop van de Liquid Eye Liner kun je al raden dat de kleur niet gewoon zwart zal zijn. De eyeliner is in slechts één kleur verkrijgbaar en heet hetzelfde als het groene lakje: Peacocktail!

De eyeliner heeft een simpel kwastje. Het is wel erg dun, wat ik persoonlijk alleen maar fijn vind. De eyeliner bevat 3ml en is zes maanden na opening houdbaar.

De swatch(es), ik kon wel foto’s uit verschillende hoeken blijven maken, de kleur bleef veranderen! Groenig, rozig, paars, rood, zilver. Het kwam allemaal voorbij. Ik was ondertussen razend enthousiast en ook heel benieuwd hoe dit uit zou zien verwerkt in een ooglood.

Ik dacht dat het handig zou zijn om de ooglook simpel en donker te houden. Zodat de eyeliner extra goed zou opvallen. Ik heb het gevoel dat dat averechts heeft gewerkt, uit wat voor vreemde hoeken ik de foto’s van mijn oog ook maakte, de eyeliner bleef zilver-groenig uitzien. Heel mooi, maar het kleurorakel op mijn arm kreeg ik niet rond mijn oog terug te zien. Na deze look probeerde ik de eyeliner zonder oogschaduw, wat eigenlijk een beetje hetzelfde effect had. Jammer, al blijft het een mooie en aparte eyeliner. Die trouwens makkelijk opbrengt en prima blijft zitten.

De Feathered Fall LE is tot november verkrijgbaar in Duitsland, o.a. in DM drogisten en Müller parfumerieën. De eyeliner kost €3,79 en de nagellak €3,49.

Liefs, Maud

32 Reacties op Catrice Feathered Fall // Liquid Eye Liner & Nail polish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.