Catrice Carnival of Colours // Nail polish & Lipgloss

De complete look van de Carnival of Colours LE van Catrice vind ik heel leuk, maar de producten op zich vind ik niet heel spannend.  De zeven kleuren nagellak zien er super leuk uit samen, ze hebben allemaal een creme finish en het zijn mooie, vrolijke kleuren. Daar heb ik in mijn stash geen tekort aan, toch ging het blauwe lakje mee, want ik heb een zwak voor blauw. De huls van de lipgloss is een beetje apart, dat sprak me ook wel aan!

De huls van de Ultimate Colour Lipgloss is bijna plat, een beetje gek gezicht. Ik vind het wel leuk uitzien en dankzij de smalle huls kun je de lipgloss heel makkelijk meenemen in de kleinste tasjes. Of zelfs in je broekzak. Door het formaat zit er maar 4ml product in, dat is niet bepaald veel, al is het ook weer geen mini glossje.

De lipgloss is in vier kleuren verkrijgbaar, ik ging voor de meest draagbare: 04 Feel The SpiRed. De andere drie zijn geel, oranje en paars. Ze geven geen super dekkend resultaat, dus heel heftig zullen de kleuren niet overkomen op de lippen.

Ik had nog even gedacht dat het tubes waren, maar in de hulzen zit een normale applicator. Niets bijzonders, werkt prima.

Feel The SpiRed heeft een lichte roodroze kleur met zilveren glitters. De substantie is niet te plakkerig, maar ook niet dun of waterig.

Kale lippen..

..en met Feel The SpiRed op. Qua kleur is het voor mij een soort my lips but better, alleen de glitters en enorme glans verpesten dat een beetje. Je blijft ze goed zien, leuk aan de ene kant, maar aan de andere kant vind ik het resultaat niet zo super voor alledaagse looks. Ik ben niet zo van de super shiny lippen.

En nog een fullface foto. De kleur valt minder op dan de glans, dat vind ik jammer. Voor de rest is het een doodnormale lipgloss, hij houdt het niet al te lang uit op mijn lippen en moet worden bijgewerkt als je de hele dag het kleurtje (plus die glans) op je lippen wilt houden.

De Ultimate Colour Lipgloss van de Carnival of Colours LE kosten €2,99 per stuk.

Blauwe nagellak blijf ik geweldig vinden. 01 Team Blue, die naam past perfect bij mij en dit lakje. Een prachtige, diepe blauwe kleur. Love it! Deze zal ook erg geschikt zijn als je nog een blauwe nagellak zoekt die onderdeel van de Nederlandse vlag op je nagels moet worden. Hij lakt fijn en dekte al na één laagje. De Ultimate Nail Lacquers kosten ook €2,99 per stuk.

De Catrice Carnival of Colours LE zou rond half juni in Nederland verschijnen. Als ‘ie nu nog niet te vinden zal dat vast in de komende dagen gaan veranderen. In Duitsland is de collectie momenteel al verkrijgbaar.

Heb jij iets van de Carnival of Colours LE op je wishlist staan?

Liefs, Maud

27 Reacties op Catrice Carnival of Colours // Nail polish & Lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.