Catrice Candy Shock – Nail Sugar Pearls

Caviar nails probeerde ik meer dan één jaar geleden voor het eerst. Ik vond het heel gaaf en ook innovatief, écht iets nieuws. Een heel jaar, de tijd vliegt! Toch komt Catrice ook nog met mini kraaltjes voor op de nagels. De Candy Shock LE bevat twee varianten, een roze en witte. Catrice noemt het Nail Sugar Pearls, schattig!

De Sugar Pearls zitten in flesjes die eruit zien als gewone lakjes van Catrice, precies dezelfde vorm. Tot je het dopje eraf haalt tenminste, daaronder zit een klein trechtertje in de openingen. Hierdoor is het vrij makkelijk om ze vanuit het flesje op je nagels te mikken. Even aandrukken en klaar! Als je nagellak nog maar nat is terwijl je ze er over doet.

Sugar Shock heb ik hier over Play It Blue, ook van de Candy Shock LE. De wit-zilveren pareltjes passen bijna overal bij, ik vind ze vooral bij heel lichte en donkere kleuren mooi staan.

Sugar Shock bevat roze pareltjes. Ik dacht dat ze gaaf bij zwart zouden staan, maar dat valt me achteraf toch tegen. De kleur is vrij oudroze, niet echt mijn ding, ik vind het altijd lastig te combineren.

Het valt me op dat ze allebei parels van verschillende groottes hebben. Zelf vind ik het leuk! Maar ik kan me ook voorstellen dat je liever had gezien dat ze allemaal dezelfde grootte hadden. De Sugar Pearl mani blijft niet lang zitten, dat had ik ook niet verwacht. Het is echt iets om voor leuke gelegenheid te maken. Op de dag zelf, bij mij overleven ze een nachtje slapen in elk geval niet. Een topcoat helpt wel, maar daardoor wordt het pareltjes-effect ook iets minder.

De Nail Sugar Pearls horen bij de Candy Shock LE en kosten €2,99.

Liefs, Maud

39 Reacties op Catrice Candy Shock – Nail Sugar Pearls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.