Bourjois Easy nail art kit & 08 Peach and love

Bourjois heeft voor deze lente de Rendez-vous á Paris collectie uitgebracht. Die bestaat onder andere uit de So Glossy lakjes, waarvan ik vandaag 08 Love and peach laat zien. En de Easy Nail Art Kit! Dit vind ik altijd zoiets leuks, een klein setje met wat handige spulletjes om leuke nail-arts mee te maken!

08 Peach and Love is één van de acht So Glossy lakjes. De namen zeggen het al, een lichte peachy-roze kleur en een finish die prachtig glanst en ook lang zo blijft glanzen. Heel erg mooi! Hij lakte fijn en dekte na twee lagen, helemaal top voor zo’n lichte lak! Hij droogde wel langzaam, eentje die ik niet snel na acht uur ‘s avonds nog op zou doen.

Dan de Easy nail art kit, deze heeft Bourjois samen met Franse blogger Pshiiit ontworpen. Op de voorkant zie je haar creaties met dit setje, op de achterkant zie je een stap voor stap beschrijving van een nail-art die je kunt maken. Je kunt natuurlijk je fantasie de vrije loop laten gaan en lekker je eigen ding doen, er zijn genoeg mogelijkheden met dit setje!

In de Easy nail art kit zit een stickervel met zwarte stickers van zwaluwen, strikjes, katten kopjes en sterretjes. Het andere stickervel bevat sjablonen, die plak je op, je lakt erover en haalt ze weer af. Er zit ook nog een dunne, zilveren tape bij.

Als eerst probeerde ik een sjabloon, de driehoekjes. Zoals ze op de verpakkingen laten zien, bij de uiteindes van de nagels. Helaas zijn ze wat klein en lukte dit alleen bij mijn pinknagel. Ik vind het verder wel erg leuk uitzien! Het sjabloon werkte goed mee, plakte goed, maar ook niet te goed.

De zilveren tape kun je op je nagels plakken als extra versiering, maar ook dit kun je als een soort sjabloon gebruiken. Iets wat ik al lang probeer en wat nu af en toe lukt met matte plakband. Voor zulk soort lijntjes is deze dunne tape nog fijner. Geen gedoe om ze even breed te knippen. Ze plakken goed en laten ook weer makkelijk los. Dit was zo super easy om te maken! En het resultaat vind ik heel erg leuk, zo strak!

Drie versierde nagels! Op mijn pink heb nog zilveren lijntjes en een strikje geplakt. De zilveren tape goed op maat knippen of anders mooi langs de nagelrand afknippen wou niet zo. De zwaluwen vind ik ook gaaf, maar die zijn vrij groot. Twee past net niet op mijn nagels. Als je wilt dat je nail art een tijdje mooi blijft is het wel belangrijk dat je een topcoat over de stickers doet. Zelf had ik dat niet gedaan, de bovenste zwaluw heeft zijn uitstekende vleugel maar eventjes gehad..

Twee leuke producten als je het mij vraagt! Ik ben wel benieuwd naar de andere kleuren van de So Glossy lijn, de finish is wat Peach and love een bijzonder lakje maakt, vind ik. De So Glossy nagellak kost €8,49. De Easy nail art kit is leuk als je nog maar net begint met nail art en gewoon bij de drogist spulletjes ervoor wilt kopen. Ik vind deze namelijk aan de dure kant en de producten kun je ook heel goedkoop op Ebay vinden. Het setje kost €7,99.

Liefs, Maud

38 Reacties op Bourjois Easy nail art kit & 08 Peach and love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.