Bourjois Color Edition 24h eyeshadows

De kerstcollectie van Bourjois heet dit jaar Color Edition 24h en bevat onder andere deze Cream to Powder Texture oogschaduws. Creamy oogschaduw die volgens Bourjois op je huid in zijdezacht poeder verandert. Ze hebben allemaal een metallic finish die perfect zou zijn voor een feestelijke smokey eye. Ik moet eerlijk bekennen: ik ben er niet weg van, dat geldt zowel voor de cream texture als de metallic finish. Toch was ik wel nieuwsgierig, simpelweg omdat de doosjes er mooi uitzien.

De verpakkingen vind ik geweldig! Ze zijn vrij simpel, maar stralen toch iets chique’s uit. De opdrukken op de dop en onderkant zien er mooi uit, de draaideksel sluit goed en je ziet (aan de onderkant tenminste) snel welke kleur in welk doosje zit. Ze zijn vrij groot en het product zit bijna tot de rand, dat maakt het makkelijk om met lange nagels ze gewoon met je vingertoppen erbij te kunnen. De deksels zijn een piepklein beetje bol, maar ze zijn alsnog goed stapelbaar. Nu ga ik ze niet staand opbergen, maar op de zijkant naast elkaar, ook dan vind ik het handig als verpakking goed aansluiten en zo minder plek in beslag nemen.

Op de zijkanten zitten stickers met de naam van de kleur, al ontbrak op één kleur de sticker. Dat is 05 Prune Nocturne, de bordeaux rode kleur. De oogschaduws bevatten 5 gram product en zijn 18 maanden houdbaar. Bij dit soort creamy producten is het belangrijk dat je de deksel altijd goed dichtdraait, dan gaan ze een stuk langer mee!

03 Pétale de Glace, 05 Prune Nocturne, 06 Blue Ténébreux

Ik was blij verrast door de swatches! En niet alleen dankzij het pigment, al is dat overduidelijk helemaal perfect. De textuur verandert echt in een soort poeder. Niet per se het meest zijdezachte poeder, sterker nog, wanneer het zit, zit het er goed vast. Een voordeel is dat de oogschaduws heel goed blijven zitten, het nadeel is dat ik je de kleuren snel moet blenden als je ermee aan de slag gaat.

De kleuren vind ik erg mooi. Pétale de Glace is een lichtbeige kleur met een roze ondertoon. Prune Noctrune is op mijn huid iets minder rood en iets meer bruin, met hier en daar een rode glitter. Blue Ténébreux is knalblauw en bevat wat meer glitter en glans. Ik vind ze schitterend en dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ik ging uit vind een minder droog poeder effect en een veel heftigere glans.

Een look maken met creamy oogschaduw blijft wennen als je poeder oogschaduws bent gewend. Ik heb zelf kwasten gebruikt en dat ging best aardig. Even snel zijn met het blenden, wat ervoor zorgde dat de hele look er vrij snel opzat. Ik heb het simpel gehouden; Pétale de Glace op het bewegend ooglid, Prune Noctrune in de crease en Bleu Ténébreux bij de buitenste ooghoek en langs de onderste wimperrand.

Ik ben positief verrast! Ze werken fijner en blijven beter zitten dan ik had verwacht, al zal ik er altijd een oogschaduwbasis onder gebruiken. Er zijn in totaal zes kleuren verkrijgbaar, naast deze drie is er nog een groene, roze en zilveren kleur. De Color Edition 24h Cream to Powder texter oogschaduws kosten €11,99 per stuk.

Wat vind jij van cream to powder oogschaduws?

Liefs, Maud

30 Reacties op Bourjois Color Edition 24h eyeshadows

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.