Beauty Before Breakfast bestaat 2 jaar!

Ik kan het zelf nauwelijks geloven. Vandaag bestaat mijn blog twee jaar! Op 26 november in 2010 heb ik het eerste artikel online gezet. Het is gek, ergens lijkt het heel lang geleden, maar ik het herinner het mij ook als gisteren. Ik had een Engelstalige nagellakblog, maar ik wou verder in het Nederlands en meer over cosmetica in het algemeen schrijven. Ik begon er met heel veel plezier aan, al had ik niet verwacht dat het twee jaar later mijn grootste hobby zou zijn!

Bloggen vind ik een geweldige hobby, misschien juist omdat het tijdrovend kan zijn. Dankzij Beautybeforebreakfast.nl heb ik altijd wel iets te doen, ik heb mij de afgelopen twee jaar geen enkele keer verveeld thuis. Nog vaker bezig zijn met cosmetica vind ik echt geen straf. Ik ben dan wel geen pro als het aan komt op fotografie en schrijven, ik begin het steeds leuker te vinden en er steeds meer interesse in te krijgen. Het technische deel van de site vind ik het minst leuk, daar snap ik het minst van.

Het leukste? Dat zijn jullie! Lieve bezoekers die regelmatig een kijkje komen nemen en gezellige reacties achterlaten. Ik begon met bloggen om mijn enthousiasme over cosmetica te kunnen delen, missie geslaagd wat mij betreft! Ik had nooit durven dromen dat ik van zoveel leuke, mede-beautyliefhebbers respons zou krijgen op mijn blog. Lieve allemaal, hartstikke bedankt! Jullie maken het bloggen voor mij zoveel leuker. Times flies when you’re having fun, dus op naar de volgende jaren! Om het met jullie te vieren zullen er een aantal winacties verschijnen de komende tijd :)

Liefs, Maud

101 Reacties op Beauty Before Breakfast bestaat 2 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.