31 Days of Nails – #9 Rainbow

De negende dag van de 31 Day Nail Challenge, regenbogen! Dit was vorig jaar ook een van mijn favorieten, ik vind het zo leuk om met lekker veel kleurtjes aan de slag te gaan. De vorige keer ging ik voor en ton sur ton per nagel, dit keer maakte ik een gradient. Spons skills up to date houden!

Ik heb op internet al vaker regenboog gradients gezien, ik vind ze prachtig. Een paar maanden geleden waagde ik een poging, maar dat mislukte gigantisch. Dit keer ging het heel goed! De groen-geel-oranje nagel was wel een beetje tricky, maar de rest ging prima.

De nagellak die ik gebruikte: Catrice Aretha’s Respink, Bourjois Trendy Orange, P2 Summer To Go, China Glaze Kiwi Cool-ada, Essence Passion For Fashion, H&M Blue My Mind.

Deze nail-art vind ik heel leuk, maar wat past hij slecht bij het druilerige weer. Onthouden voor volgende zomer! De volgende challenge is weer een gradient, ik ben er zelf nog niet uit hoe ik die ga maken, dus als jullie leuke suggesties hebben hoor ik het graag!

Liefs, Maud

38 Reacties op 31 Days of Nails – #9 Rainbow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.