31 Days of Nails – #24 Inspired by a Book

Ik zou jullie graag vertellen dat ik in de tussentijd een paar boeken heb gelezen voor inspiratie. But nope, ik heb ruim twee weken lopen piekeren over wat voor een nail-art ik zou kunnen maken, geïnspireerd op één van de paar boeken die ik ooit las. Er kwam maar niets in me op! Tot gisteren, ineens dacht ik aan een dagboek. Weliswaar geen leesboek, maar goed genoeg!

Dagboeken heb ik in een aantal periodes van mijn leven heel goed bijgehouden. De afgelopen jaren niet meer, wat ik best jammer vind. Oude dagboeken teruglezen is zo leuk! In mijn tienertijd heb ik op internet en in Word bestanden alles van me af geschreven. Als klein meisje schreef ik regelmatig een kort maar krachtig verhaaltje over hoe leuk of hoe stom mijn dag was. Destijds deed ik dat in van die typische dagboekjes, met slotjes en sleutels. Dat was dan ook mijn inspiratie. Een schattige, girly nail-art met die klassieke dagboek-dingetjes.

Ik vind de nail-art aardig gelukt. Ik heb voor het eerst zoiets gedetailleerds geschreven op mijn nagels, daar ben ik trots op! Het slotje en de sleutel waren heel makkelijk om te maken, dat mag ook wel, ‘Dear Diary’ maken duurde een eeuwigheid.

Liefs, Maud

40 Reacties op 31 Days of Nails – #24 Inspired by a Book

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.